Første nederlag til Horsens HKs U15-piger

dato

På hjemmebanen i Dagnæshallen stod Horsens HKs U15 piger i 1. division A søndag over for Rødekro-Aabenraa Håndbold. Det blev til et nederlag på 15-18.

Af: Helle Nørby

Efter fantastisk spil og fuldt udbytte i sæsonens første to kampe, så kom Horsens-holdet i den grad ned på jorden igen mod Rødekro-Aabenraa Håndbold, der ellers havde fået en blandet start på den nye sæson.

Efter en lidt træg start, så var Horsens-pigerne hurtigt bagud. Endnu engang var forsvaret rigtig stærkt og der var fuldstændig styr på del. Men store brændte chancer blev før pausen til fire kontramål til Rødekro-Aabenraa. Det blev faktisk også til masser af gennemspillede angreb og store chancer i den anden ende, men boldene ville bare ikke ind i målet denne søndag.

Rødekro-Aabenraas målmand blev dagens mand i skysovs for det sønderjyske hold. Hun pillede fuldstændig pynten af de ellers scoringssikre Horsens-piger.

Lige inden pausen havde Horsens-holdet mulighed for udligning, men meget symptomatisk for kampen, så blev endnu en 100% chance til et skud på overliggeren og dermed var stillingen ved pausen 8-9.

Kampbilledet var det samme i anden halvleg og Horsens-holdet var hele tiden bagud med et par mål. Selvom der kom styr på Rødekro-Aabenraas kontraspil, så hjalp det lige lidt, når der ikke kunne scores på de ellers mange store chancer. Stillingen ved slutfløjt var 15-18.

”Det er svært at vinde, når man kun scorer 15 mål. Der var ellers masser af chancer, men bolden ville bare ikke ind i dag. Det er superærgerligt, at det ikke bliver til mere i dag ”, udtaler trænerteamets Bo Vesterholm.

”Vi glæder os til revanche i Rødekro om nogle uger”, supplerer trænerteamets Michael Bladt.

Kilde: Helle Nørby