Forløsende og flot sejr for FC Horsens: “Pigerne har ventet længe“

Profilbillede
dato

FC Horsens sikrede sig en flot sejr på hjemmebane mod Seest B med et slutresultat på 3-1.

Udeholdet kom godt fra start og scorede det første mål i det 13. minut. Men hjemmeholdet lod sig ikke slå ud og svarede hurtigt tilbage med en scoring fra Katrine Nielsen i det 16. minut, hvilket udlignede stillingen til 1-1.

Efter en jævnbyrdig første halvleg, fortsatte FC Horsens med at dominere i anden halvleg. I det 65. minut scorede Alberte Feldt Naldal og bragte hjemmeholdet i front med 2-1. Holdet fortsatte med at presse og i det 88. minut sikrede Anna Burgdorf Madsen sejren med endnu et mål, hvilket resulterede i en endelig stilling på 3-1.

Cheftræner for FC Horsens, Bjørn Riishøj Mogensen, var meget tilfreds med holdets præstation og beskrev sejren som en forløsning efter en lang ventetid.

“Forløsning, endelig en sejr, også en fantastisk smukt tilspillet sejr. Pigerne har ventet længe, de har vist høj moral og fokus igennem de sidste par måneder, flot spil og ventet på 3 point. Jyllandsserie-puljen har givet pigerne udfordringer med en masse tætte kampe!”

“I dag forløste alt det hårde arbejde sig og pigerne spillede sig til en velfortjent flot sejr! Et velfortjent tillykke skal det lyde fra mig, det var pigernes sejr!”

Mogensen roste hele holdet for deres indsats og fremhævede især de to stoppere, Trine Agermose Schütt og Caroline Bundgaard, for deres solide forsvarsspil. Han nævnte også Cecilia Toft Holbøll og Anna Svenning for deres aktive spil på kanten og deres gode samarbejde.

Han var imponeret over holdets evne til at flytte bolden hurtigt og skabe mange chancer. Han bemærkede også den store opbakning fra tilskuerne, der nød at se holdet spille så flot. Han understregede, at holdet fortjente al ros for deres vedholdenhed og forløsning.

FC Horsens-spiller, Trine Agermose Schütt, giver også sin reaktion på sejren:

“Jeg var nervøs fra starten, der var lagt op til en hård opgave og jeg var nervøs for udfaldet,” indrømmer hun.

Næste kamp for FC Horsens er søndag 1. oktober, hvor de skal møde Brabrand IF på Brabrand IF's Idrætsanlæg. Der er kampstart kl. 16:00.

Kampens resultat: 3-1 til FC Horsens
Række: Jyllandsserien Kvinder

Kilde: Cheftræner Bjørn Riishøj Mogensen, FC Horsens - Jyllandsserien Kvinder