Frederik og Celia leverede en flot indsats til Nordiske Mesterskaber

Frederik Høgh & Celia El Maghili Fisker (Foto: T. Andkjær Kristensen)
Profilbillede
dato

Af: Tais Andkjær Kristensen // Horsens Svømmeklub

I denne weekend deltog de to horsianske parasvømmere Celia El Maghili Fisker og Frederik Høgh til de Nordiske Mesterskaber i svømning sammen med syv resterende parasvømmere.

De Nordiske Mesterskaber blev afviklet på det karismatiske svømmetadion AdO Arena, der er beliggende i Bergen i Norge.

Der blev leveret yderst flotte resultater af de to dygtige svømmere trods den skarpe modstand fra de otte andre deltagende nationer.

Her bør de begges 400 crawlsvømning nævnes, da Celia formåede at slå sin, kun en uges gamle, personlige rekord med fem sekunder. Ydermere formåede Frederik at slå svimlende 1 minut og 39 sekunders personlig rekord i selvsamme løb.

De flotte resultater for de to dygtige parasvømmere og generel parasvømning i klubben, kommer i kølvandet efter en lang periode med en koncentreret og målrettet indsats på parasvømning, hvor planerne er at øge indsatsen for parasvømning yderligere i den kommende tid. Horsens Svømmeklubs cheftræner Kirsten Detlef:

”Vi er stolte over at have to så dygtige svømmere med til de nordiske mesterskaber. Celia og Frederik er et forbillede for andre parasvømmere og vi kommer til at udnytte al deres erfaring i fremtiden.”

”I Horsens Svømmeklub har vi nemlig planer om at øge vores indsats indenfor parasvømning gevaldigt. Det håber vi på at gøre i samarbejde med Horsens Kommune, Elitesport Horsens og virksomheder, som ser en stor værdi i sådan en indsats. Men det er vigtigt at Celia og Frederik viser vejen så flot som de gør.”

Kilde: Tais Andkjær Kristensen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.