Fremgang hos virksomhederne i Horsens

Profilbillede

År 2020 og 2021 har stået i Covid-19’s tegn. Alligevel er der masser af fremgang at spore flere steder blandt håndværkere, restaurationer og andre virksomheder i Horsens.

For mange har de sidste to år budt på både umulige arbejdsforhold, usikkerhed og nedlukninger. Og selv om de fleste restriktioner er forsvundet, så må mange danske virksomheder sande, at tallene på bundlinjen ikke viser det rigtige.

Der er dog heldigvis grund til smil hos mange virksomheder og selvstændige i Horsens. Her viser tallene nemlig sort på bundlinjen og tilmed fremgang.

Gode regnskaber trods Corona
Flere regnskaber er indenfor den sidste uge blevet offentliggjort. Her kan der bl.a. nævnes godt regnskab hos bl.a. Horsens selskabet Soy7 ApS. Her sælges der, via Soy7 spisestedet i Sønderbrogade, store mængder take-away i form af thai- og sushi retter. Det blev til en øget omsætning på 0,3 mio. kr. i 2021.

Hos såvel tagdækker-virksomheden Lindved Tag ApS samt møbeldesign-virksomheden Danish Designs Supply ApS er der fremgang at spore med henholdsvis egenkapital og bruttofortjeneste.

Holdbar ApS, der står bag Restaurant Møhr, Ganbar og Café Gran, har fået vendt minus til plus. Elbilernes Hus ApS kom også ud med overskud for 2021 – dog var tallene ikke så pæne som året før.

Så trods Corona og restriktioner, så er der altså fremgang at spore i virksomheder i Horsens.

Kilde: Horsens Folkeblad