Gemmer og Schütt gik forrest i sublim FC Horsens-sejr

FC Horsens Serie 1 Kvinder (Foto: T. Cargnelli)
Profilbillede
dato

FC Horsens var søndag draget til Normal Arena, 11-mands (kunst) for at jagte sæsonens fjerde sejr. Efter en fantastisk præstation kunne FC Horsens rejse hjem med en vanvittig 1-10-sejr og de tre point.

FC Horsens’ vikarierende træner, Torsten Cargnelli, giver en reaktion på kampens forløb.

“Vi rejser os ovenpå sidste weekends nederlag og får en fortjent storsejr.”

Vikartræner Cargnelli fortsætter, og peger på hvorfor de vinder kampen over FC Skanderborg:

“Vi lykkedes i ekstrem grad med at score mål på dødbolde. Hele fire gange scorer vi efter hjørnespark i kampen, hvilket netop var et fokuspunkt op til denne kamp. Holdet har tidligere haft svært ved at omsætte chancer til mål - den udfordring passerede vi i kampen i dag.”

Torsten var glad for sine spilleres præstation ovenpå dagens udesejr:

“Julie Gemmer scorer fire mål for anden gang i denne sæson og forsvarsspiller, Trine Schütt, scorer to mål. Ellers er det vigtigt at fremhæve hele holdet for en flot kamp med spil i gode kombinationer og for at omsætte mulighederne til mål.”

På søndag den 25. september skal FC Horsens møde Brabrand IF. Kampen fløjtes i gang klokken 16:00 på Designa Kunstgræs 1.

Kampens resultat: 1-10 til FC Horsens
Række: Kvinder Serie 1

Mål
10'0-1Trine Agermose Schütt
15'0-2Cecilia Toft Holbøll
16'0-3Julie Gemmer
38'0-4Trine Agermose Schütt
47'0-5Julie Gemmer
65'0-6Julie Gemmer
67'0-7Nikoline Skandbo Sørensen
70'1-7Sofie Østergaard Trust
72'1-8Cecilie Hougaard Christensen
74'1-9Julie Gemmer
90'1-10Anna Svenning

Kilde: Vikartræner Torsten Cargnelli, FC Horsens - Kvinder Serie 1