Hatting/Torsted/Stensballe IK leverer stærkt comeback

Profilbillede
dato

Lørdagens møde mellem Hatting/Torsted/Stensballe IK og Ry Fodbold ved Stensballe Hallen bød på en 3-1-sejr til hjemmeholdet.
Stensballe IK kom bagud halvvejs i første halvleg, men kom alligevel tilbage i opgøret og tog sejren i liga 1B mod Ry. Vores By Horsens fangede cheftræner Rasmussen til en umiddelbar reaktion på lørdagens kamp er:

En klassisk første turneringskamp, men nervøsitet og spændingsniveauet er højt, da det gælder point og ikke kun en træningskamp, hvor det handler om at komme i form. Men jeg synes, vores piger viste det, som de også har vist i vores træningskampe, at når den rigtig energi kommer, så spiller vi rigtig flot fodbold, og det er flere perioder i kampen, hvor det lykkes. Ry har også deres chancer, men jeg synes, at sejren er fortjent set over hele kampen

Hatting/Torsted/Stensballe IK-mandskabet havde momenter, der især begejstrer cheftræneren:

Især i første halvleg var vi gode med bolden, hvor vi rammer hinanden rigtig godt og skaber mange chancer. Desværre kommer vi bagud, men heldigvis kom der er en god reaktion på det fra pigerne. Så ret hurtig kom vi foran. I anden halvleg synes jeg, vi får lagt et godt tryk på Ry, og de har svært ved at spille sig ud af vores pres, og de er kun farlige på kontra. Så alt i alt en fin kamp fra vores piger.

Derudover fremhæver Rasmussen især:

Der var flere gode præstationer, men Cecilie Møller og Freja Jochumsen spillede rigtig stærkt idag.

Med hjemmesejren i hus kan Hatting/Torsted/Stensballe IK nu se frem til, at de i den kommende runde møder Kolding B på Mosevej Sportsplads lørdag den 2. april klokken 12:00.

Kampens resultat: 3-1 til Hatting/Torsted/Stensballe IK
Række: U15 Piger Liga 1B - Forår 2022

Mål
17'0-1Ukendt
23'1-1Michelle Therkelsen
27'2-1Freja Jochumsen
49'3-1Victoria Theilmann

Kilde: Cheftræner Lasse Rasmussen, Hatting/Torsted/Stensballe IK - U15 Piger Liga 1B - Forår 2022