Hauch og Villemoes viser vejen for de unge Horsens fS-drenge

Foto: DBU.
Profilbillede
dato

Horsens FS var tirsdag draget til Vinding Kunstgræsbane for at stjæle point. Efter en hård fight kunne Horsens FS rejse hjem med en 0-1-sejr og de tre point.

Horsens FSs cheftræner, Bjørn Riishøj Mogensen, glæder sig over sejren, men anerkender også at den var hårdere tilkæmpet end man forventede:

“Velkommen i U19 Liga 2! Vi blev udsat for en decideret hård velkomst, med rigtig mange fysiske dueller, Vinding var bare større end os, det vidste vi på forhånd, men vi havde ikke regnet med den blev så fysisk! Efter en træg 1. halvleg viste vi vores styrker i 2 halvleg. Stor cadeau til alle drengene for at stå imod det hårde fysiske spil, og holde hovedet koldt trods en masse kendelser imod os.”

Cheftræner Riishøj Mogensen fremhæver, hvorfor de endte som vinder i kampen mod Vinding:

“Der var ikke meget der fungerede for os i dag, men som Vinding blev trætte, begyndte vi og finde de små rum og frimærker der skulle bruges for at spille kampen til ende. Vi fandt hinanden i det dybe spil, og dermed kunne vi modstå det hårde fysiske niveau, der blev lagt for dagen. En solid indsats i bagerste rækker, gjorde vi holdt nullet.”

Cheftræneren fremhævede også spilleren Asmund Tind Hauch for hans fantastiske præstation i kampen

“Asmund leverede en efterhånden sublim præstation fra hans udgangsposition i det centrale spil. I 96 minutter viste han fysik, løbepensum og fantastiske beslutninger både med og uden bold. I de døende minutter skulle den unge midtbaneknægt også have haft et mål med, som modstanderens målmand desværre pillede. Han var her, der og alle vegne! Sikke en præstation.”

På søndag den 27. august møder Horsens FS Jelling fS. Kampen fløjtes i gang klokken 14:30 på Jelling Stadion (Kunstgræs).

Kampens resultat: 0-1 til Horsens FS
Række: U19 Drenge Liga 2

Mål
46'0-1Sigurd Villemoes Nielsen

Kilde: Cheftræner Bjørn Riishøj Mogensen, Horsens FS - U19 Drenge Liga 2