Helstøbt indsats bag sejr i årets sidste kamp for ACH

Profilbillede
dato

Af AC Horsens

Fire gule sejre på stribe

AC Horsens sikrede sig den fjerde sejr i træk, da FC Fredericia blev besejret med 2-0 på Monjasa Park, og målene blev scoret af Casper Tengstedt og Aron Sigurdarson.

Det sortklædte udehold leverede den mest helstøbte indsats i denne sæson, og sejren blev grundlagt allerede efter godt et minuts spil, da en storspillende David Kruse fandt Casper Tengstedt på kanten, og han strøg forbi Erik Nissen, inden han bankede bolden i kassen.

Det vakte stor jubel i den gule lejr, der i øvrigt holdt vejret efter blot 26 sekunders spil, da Matej Delac viste klassen og hev en feberredning ud af ærmet.

I det sjette minut var duoen Kruse og Tengstedt på spil igen, og det gav en mulighed til Tengstedt, der fyrede af mod det lange hjørne, men keeperen var på plads. Tre minutter senere måtte målmanden i aktion igen, da han viftede Anders K. Jacobsens udmærkede skud over mål.

Fem minutter før pausen øgede Aron Sigurdarson føringen efter et godt angreb. Janus Drachmann fandt Anders K. Jacobsen med en glimrende aflevering, og ”AK” snød sin direkte modstander, inden han serverede bolden for Sigurdarson, der med en kirurgs præcision udplacerede målmanden fra kanten af feltet.

AC Horsens forsvarede flot føringen i 2. halvleg og kom frem til flere muligheder via omstillinger, og Tengstedt var tæt på at score sit andet mål i det 63. minut. Anders K. Jacobsen prikkede bolden videre til ham, og Tengstedt satte sin direkte modstander, inden han sendte bolden forbi målmanden, men bolden blev clearet.

I det 78. minut førte et glimrende raid fra Lirim Qamili på venstrekanten til en fin mulighed til Tonny Brochmann, der afsluttede første gang, og målmanden måtte give hjørnespark.

Magnus Riisgaard Jensen udfordrede målmanden med et godt hovedstød fra tæt hold, men tættere på en scoring kom holdene ikke.

FC Fredericia blev endda reduceret til 10 spillere, da Anders Holdvad modtog sit andet gule kort.