HiFi Klubben Horsens består af HiFi-entusiaster der kan gøre en stor forskel i hjemmet

Foto: HiFi Klubben Horsens. Musiksystem integreret i møbler
Profilbillede
dato

På Torvet 24 hvor finder man en sand perle for lyd- og billedentusiaster - HiFi Klubben. Butikken har tronet på Torvet 24 og har været hjemsted for HiFi-elskere i området i årevis.

I centrum af det hele finder vi Michael Rygaard, en passioneret HiFi-nørd, der i de seneste seks år har stået i spidsen som butikschef for HiFi Klubben Horsens.

HiFi Klubben startede sin rejse som et ydmygt postordrefirma med et lager i en garage. Men gennem dedikation og kærlighed til lyd og billede er de nu vokset til Europas største kæde inden for kvalitetshøjttalere og billede.

Hos HiFi Klubben handler det udelukkende om at levere de bedste musik- og filmoplevelser, og det er denne passion, der skinner igennem i hele deres tilgang.

“Vi er en flok passionerede HiFi-entusiaster, der simpelthen elsker at lytte til musik og se film. Denne passion og vores mange års erfaring gør, at vi er i stand til at give ærlig rådgivning og skræddersy løsninger til vores kunders behov. Om du foretrækker at nyde dine plader derhjemme eller lytte til musik på farten, har vi de rette løsninger.”

“Vi tror på kvalitetsprodukter, der varer, i stedet for billige engangsprodukter. Med moderne teknologi kan der opstå udfordringer med at få alt til at spille sammen, og derfor er en stor del af vores arbejde at hjælpe kunderne hele vejen, selv efter de har handlet. Support og produktviden er afgørende for os,” siger Michael Rygaard.


Deres High-end musiksystem (Foto: HiFi Klubben Horsens)

Kæmpe udvikling, samme service
HiFi Klubben startede i 1980 som "Danmarks HiFi Klub" og har gennemgået en imponerende udvikling siden da. I dag har de mere end 95 fysiske butikker spredt over Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Holland.

Butikken i Horsens åbnede dørene første gang i 2007 og flyttede siden til sin nuværende beliggenhed på Torvet 24, men bevarede hele tiden essensen af ærlig rådgivning og evnen til at demonstrere løsninger, der passer bedst til kundernes behov.

“Vores produktsortiment følger udviklingen. For eksempel er pladespillere blevet utrolig populære de seneste år. Argon Audio, vores eget mærke, har spillet en afgørende rolle i at udvikle imponerende værdi-for-pengene pladespillere.”

“At have vores eget mærke giver os mulighed for at lytte til kundernes ønsker og tilbyde vores eget udviklede udstyr og streamingløsninger til fornuftige priser,” forklarer Michael.


Moderne teknik i retrodesign (Foto: HiFi Klubben Horsens)

Når du træder ind i HiFi Klubben, ønsker de at høre om dine behov. Selvom du måske allerede har fundet et produkt online, er der ofte alternativer, der passer endnu bedre til dine præferencer.

“Vi vil hellere have, at du besøger vores butik og har en god samtale med os om, hvordan du bedst opnår den ønskede lyd- eller billedoplevelse derhjemme. Vores mål er at hjælpe dig med at finde det bedste setup, der matcher dine behov og ønsker,” siger Michael.

HiFi Klubben står også stærkt på servicefronten med en fremragende garanti og kompetent support. De har også en prismatchpolitik på en bred vifte af produkter, hvilket giver kunderne tryghed og sikkerhed ved deres køb.

Med Michael Rygaard ved roret er HiFi Klubben Horsens mere end en butik; det er en destination for alle, der søger den ultimative lyd- og billedoplevelse. Her kan du forvente at finde ekspertise, lidenskab og dedikation til at hjælpe dig med at opnå den bedst mulige HiFi-oplevelse.

Du finder HiFi Klubben på Torvet 24, og her vil Michael og resten af teamet være klar til at guide dig mod den ultimative HiFi-oplevelse. De er klar til at dele deres passion og ekspertise for at sikre, at du får den bedste mulige lyd- og billedoplevelse derhjemme.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: HiFi Klubben Horsens