Hjertestop: Få instruktion i at redde liv

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Ved du, hvad du skal gøre, hvis en omkring dig falder om? Nej? Så bliv klogere på det og meget mere, når Hjerteforeningen i Horsens inviterer til Hjertestarterdag på lørdag den 16. oktober. 

Det kan være altafgørende, at du reagerer hurtigt, hvis en omkring dig falder om med et hjertestop. Det kan være et spørgsmål om liv eller død, og derfor er det en god idé at være forberedt, hvis det en dag sker.

Det kan du blive, hvis du tager forbi Hjerteforeningen i Horsens på lørdag den 16. oktober mellem klokken 10.00 – 13.00. På Hjertestarterdagen vil du finde dem i Bytorv Horsens, hvor de har sat et arrangement op, der skal hjælpe folk til mere viden på området. 

Der vil stå en flok frivillige fra foreningen klar til at fortælle, guide og forklare dig, hvad du skal gøre, hvis du ser en person falde om med hjertestop. De kan svare på spørgsmål og klæde dig lidt bedre på, hvis du en dag står i sådan en situation.

Livreddende førstehjælp er alt afgørende – om du selv står for det eller henter en hjertestarter, så er din reaktion vigtig. Bliv bedre til at reagere godt i situationen ved at besøge Hjerteforeningens arrangement på lørdag. 

Kilde: Horsens Folkeblad