Horsens FS-drengene stråler og henter en kæmpesejr: “Vi spillede effektivt og fokuseret“

U19 Drenge Liga 2: Engum UI - Horsens FS (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Horsens FS leverede en imponerende præstation i tirsdagens kamp mod Engum UI, hvor de vandt med hele 8-1.

Udeholdet kom godt fra start og allerede i første minut scorede Lukas Thomsen det første mål. Asmund Tind Hauch øgede føringen til 2-0 i det 15. minut, og Malthe Bach Pedersen gjorde det til 3-0 i det 35. minut. Inden pausen nåede Mikkel Leth også at score, hvilket gjorde det til 4-0 ved halvleg.

Anden halvleg fortsatte i samme stil, og Frederik Ravn scorede i det 54. minut til 5-0. Fire minutter senere var det Alperen Duru, der fik bolden i nettet og gjorde det til 6-0. Engum UI fik dog reduceret til 6-1 i det 84. minut, men det ændrede ikke på kampens udfald. Horsens FS fortsatte med at dominere, og Frederik Ravn scorede sit andet mål i det 86. minut.

Chia Khosrawi lukkede kampen med endnu et mål i det 88. minut, hvilket gjorde det til slutresultatet 8-1 til udeholdet.

Cheftræner for Horsens FS, Bjørn Riishøj Mogensen, var meget tilfreds med holdets præstation. Han roste drengene for deres effektive plan, fokuserede opvarmning og overholdelse af aftalerne.

Han fremhævede, at holdet har udviklet sig meget på bare to måneder og nu er stærke både med og uden bold. Riishøj Mogensen mente, at sejren var en holdindsats, hvor alle spillere bidrog til kampens rammer.

- 8-1 til vores mandskab, hvad skal man sige? Vi spillede effektivt og fokuseret! Efter en træg søndags kamp, skulle vi ud på banen og afgøre liga 2 puljen. Det lå til os selv efter 1 sejr og 1 uafgjort at vi selv kunne lukke puljen på en første plads før ombrydningen træder til.

- Drengene viste at med en effektiv plan, fokuseret opvarmning og overholdelse af vores aftaler, at vi leverede, endda til UG! på 2 måneder har vi skabt et hold der er stærkt både med og uden bold og dette kulminerede i et overlegent spil, der gik udover Engums drenge til aften.

- Vi var effektive overalt på banen og ingen tvivl om at Engum havde en plan, vores var bare bedre. Der var ikke én spiller på banen i dag, der gjorde en forskel; det var en holdindsats der skabte rammerne for kampen i dag. Nu venter der os nogle dages pause inden vi for alvor skal bide skeer med oprykningsspil.

Hvad er det, der fungerer så godt for jer i dag?

- Alt, simpelthen alt, vi må aldrig blive for overlegene og ufokuseret i vores spil. Men i dag kan man sige vi viste hvad vi kunne. Var sindssygt hurtige i boldomgang, relationerne stod i knivskarp kontrast hele vejen igennem. Der var løb i de rigtige rum, og pasningerne sad hvor de skulle.

- Det lykkedes os at stresse Engums mandskab hele tiden det resulterede i exceptionelt hurtig erobringsspil hvor de offensive spillere virkelig fik sat tonen for dagen. Det dybe og brede spil fungerede og drengene fandt altid nye rum at arbejde i. Der var ingen på banen for Horsens FS der ikke spillede fokuseret og med en gnist og vilje til at spille bolden rundt.

Cheftræneren fremhævede også to spillere i særdeleshed. Han roste Mathias Hansen og Chia Khosrawi:

- Specielt skal der lyde en stor respekt for Mathias Hansen der i dag valgte trods en kold aften og lade andre spillere spille før ham. Mathias kom ikke i kamp, trods han sad på bænken, han får derfor den største og mest anerkende ros fra mig, da han satte holdet før ham selv!

- Endvidere skal Chia Khosrawi, man of the match, anerkendes for den indsats han lagde for dagen. vi ved hvad Chia kan og i aftes brændte han banen af på alle måder både med assist og mål. Chia var evigt udfordrende offensivt, var altid med tilbage og hente bolde frem, skabte rum for ham selv og for holdet.

- Kom i situationer i spillet hvor han satte 3-4 spillere alene og kom frem til så mange skud mod mål, og havde ofte 2 og 3 sidste fod med til vores chancer. Chia viste kvalitet og vilje fra 1 minut. En fantastisk dygtig og klog dreng der får fodbold til at se let ud!.”

Horsens FS-spiller, Chia Khosrawi, giver også sin reaktion på kampen:

- Vi spillede flot, fandt godt løsninger og gennemførte vores plan til fulde.

Kampens resultat: 1-8 til Horsens FS
Række: U19 Drenge Liga 2

Billeder fra kampen

Kilde: Cheftræner Bjørn Riishøj Mogensen, Horsens FS - U19 Drenge Liga 2