Horsens FS kæmpede sig tilbage fra dårlig start men måtte nøjes med remis

Foto: Privat.
Profilbillede
dato

Horsens FS skulle søndag forsøge at sikre point, da de var taget til Jelling Stadion, hvor Jelling fS ventede. Men ingen af holdene trak sig sejrrigt ud af kampen, der endte 2-2.

Horsens FSs træner Michael Bøgballe, havde følgende at sige efter det uafgjorte resultat på udebane.

“Skuffende resultat, hvor vi slet ikke kom ud til 1.halvleg. Kampen blev udsat pga. af uvejret og vi fik en alt for kort opvarmning. På trods af stort overtag i spillet var vi alt for langsomme på bolden. Det resulterede i to unødvendige omstillingsmål i 1. halvleg.”

“Efter en opsang i halvlegen og et par taktiske ændringer kom vi stærkt ud til 2. halvleg og skulle også have vundet kampen, men vi var ikke effektive nok. Vi tager ét point og kan derfor nå målsætningen om 1. pladsen i puljen med en sejr tirsdag aften.”

Hvad skal I forbedre til næste gang, så den hedder tre point i stedet?

“Vi skal komme ud med en helt anden mentalitet - der skal ild i øjnene fra første fløjt, og så skal tempoet holdes højt i alle 90. minutter.”

Et uafgjort resultat behøver dog ikke kun at have negative elementer i sig, hvilket træner Bøgballe også holder fast i med de positive takter, der trods alt var at finde i holdets præstation.

“Jeg vil gerne fremhæve vores ene centerback Gustav Bruun i dag. Han spillede en utroligt stærk kamp både defensivt, men også i opbygningsspillet. Så kronede han indsatsen med en scoring, hvor han kom først på et frispark, så en flot indsats i dag. Også Chia Kohsrawi lykkedes med sine ting i dag og fandt rum i en betondefensiv.”

Horsens FS-spiller, Gustav Bruun Nielsen, giver også sin reaktion på kampen:

“I første halvleg, kom vi ikke rigtigt igennem som vi gerne ville, og var heller ikke kyniske, så der blev scoret 2 dumme mål. I anden halvleg kom vi bedre til chancerne, og havde bolden meget af tiden. Vi scorede også to gode mål i anden halvleg, og ville rigtigt gerne have haft det tredje, så vi kunne gå fra kampen med tre point.”

Horsens FS spiller igen tirsdag den 29. august, hvor de møder Engum UI på Engum Kunstgræs med kickoff klokken 19:30.

Kampens resultat: 2-2
Række: U19 Drenge Liga 2

Mål
12'1-0Nikolaj Møller
41'2-0Christian Brandt
51'2-1Mikkel Leth
58'2-2Gustav Bruun

Kilde: Træner Michael Bøgballe, Horsens FS - U19 Drenge Liga 2