Horsens fS sikrede sejren sent i anden halvleg

Profilbillede
dato

Horsens fS har haft en dårlig start på tilværelsen i Jyllandsserien i efterårssæsonen. Men fredag hjemme mod Tjørring IF sikrede klubben sig nogle vigtige point i kampen mod overlevelse med en sejr på 2-0.

Fredag aften skulle Horsens fS tage imod nedrykningsrivalerne fra Tjørring IF. Inden kampen lå begge to til at spille nedrykningsplayoff med henholdsvis 2 og 3 point på kontoen.

Dommer Claus Krupsdahl fløjtede kampen i gang kl. 19:00, men desværre for de fremmødte tilhængere skulle kampen helt hen i det sidste kvarter af kampen, før de mange chancer skulle bære noget af sig.

Heldigvis for hjemmeholdet var det netop indskiftede Andreas R. Sørensen, der dukkede op, og scorede til 1-0 i det 78’ minut.

Blot ti minutter senere var de gule på færde igen. Endnu en indskifter havde mål i støvlerne. Nikolai Kjær Fejrskov Pedersen lukkede og slukkede kampen til slutresultatet 2-0 i det 85’ spilminut på Jacobsen Plus – Kunst Arena 2.