Horsens Golfklub byder foråret velkommen med en række forbedringer

Klubben har opsat 100 etværelses lejligheder, også kendt som stærekasser, på hul 1 (Foto: Horsens Golfklub)
dato

Horsens Golfklub glæder sig over, at sneen endelig er smeltet, og fuglene kvidrer, hvilket er det første tegn på, at foråret er lige rundt om hjørnet.

Klubbens greenkeepere har været travlt optaget med at arbejde på bunkers på hul 5 og 11, som en del af en række vinter/forårs projekter på den 18-huls bane.

Klubben har opsat 100 etværelses lejligheder, også kendt som stærekasser, på hul 1. Dette er en del af klubbens indsats for at fremme dyrelivet på banen og skabe et mere naturligt og indbydende miljø for både spillere og dyreliv.

Bunkeren på hul 11 har gennemgået en omfattende renovering, og den tidligere rough ø er blevet fjernet. Fairway bunkeren på hul 5 er også i gang med en kraftig renovering, som vil forbedre spiloplevelsen for klubbens medlemmer. Klubben har også etableret en korridor til et nyt tee-udslag på hul 5.


Dette projekt er blevet gennemført af frivillige fra baneudvalget, hvilket understreger klubbens fællesskabsånd og medlemmernes engagement i at forbedre faciliteterne.

Horsens Golfklub har desuden planer om at renovere alle stier på banen i løbet af foråret. Dette vil forbedre adgangen til banen og gøre det nemmere for spillere at navigere rundt på banen.

Vi ser derfor frem mod en endnu bedre oplevelse på golfklubbens baner!