Horsens HK kæmpede med deres koncept

Herning-Ikast Håndbold - Horsens HK (Foto: Jakob Kruse)
Profilbillede
dato

Onsdag var scenen sat i Sportscenter Ikast til et opgør mellem Herning-Ikast Håndbold ungdom og Horsens HK. Horsens HK var på udebane og håbede på at nuppe begge point med hjem, men desværre endte ballet med et nederlag på 22-19.

Træner for Horsens HK, Jakob Kruse, havde følgende kommentar til nederlaget.

Vi har igen en kamp, hvor vi kæmper alle 60 minutter. Vi er med, men har små perioder hvor vi falder lidt væk fra konceptet, og så taber vi til et godt HIH-mandskab.

Kampen gik ikke som håbet for Horsens HK, Jakob Kruse peger her på, hvad der mislykkes i opgøret.

Vi skal brede spillet mere ud, og sætte alle i de gode situationer. Vi skal alle komme med 100% i hver duel og situation.

Selvom skuffelsen endnu ikke har sat sig, så er der også positive takter at tage med fra kampen ifølge træner Kruse.

Jeg synes, at Nicoline Skjærris står rigtig godt i starten af kampen, på trods af vi lige skulle finde samarbejdet i forsvaret. Og så får vi bragt Sille Schønherr til nogle gode skud bagfra, når tålmodigheden blev holdt i angrebet.

I morgen, den 19. marts, møder Horsens HK Silkeborg-Voel KFUM. Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 i Dagnæs Hallen.

Kampens resultat: 22-19 til Herning-Ikast Håndbold ungdom
Række: U-17 Pige Liga

Kilde: Træner Jakob Kruse, Horsens HK - U-17 Pige Liga