Horsens HK ramte ikke dagen og måtte lide nederlag

Horsens HK U15 Piger (Foto: B. Brandt)
Profilbillede

Søndag var scenen sat i Skt. Jørgens Hallen til et opgør mellem IF Stjernen Odense og Horsens HK. Horsens HK var på udebane og håbede på at nuppe begge point med hjem, men desværre endte ballet med et nederlag på 27-25.

Med nederlaget til IF Stjernen Odense bytter de to hold plads, så Stjernen nu indtager fjerdepladsen. Cheftræner for Horsens HK, Benny Brandt, havde følgende kommentar til nederlaget.

“Stjernen var bare bedre på dagen. Vi startede kampen dårligt, og nåede aldrig at hente dem igen. I flere kampe har angrebsspillet været skidt, menne gang var forsvarsspillet skidt, og vi manglede redninger i målet.”

Selvom skuffelsen endnu ikke har sat sig, så er der også positive takter at tage med fra kampen ifølge cheftræner Brandt.

“Julia Høst Kjærhus spillede sin bedste kamp i lang tid. Sarah Lanoix startede dårligt, men i 2. halvleg fik hun gang i sine afslutninger og lavede ialt 10 mål.”

Horsens HKs målvogter, Karla Sesejl, giver også sin reaktion på kampen:

“Vi startede ikke godt fra første halvleg, hverken mig eller pigerne. Vi var tæt på flere gange, da de var foran med kun to mål , og hvor vi havde en chance for at udligne, men vi brugte ikke de chancer, som vi skulle. Pigerne havde et par tekniske fejl, og vi manglede et par redninger fra mig for at vinde denne kamp.”

Mandag den 28. november skal Horsens HK møde topholdet fra Kolding IF. Kampen fløjtes i gang klokken 18:45 i Dagnæs Hallen.

Kampens resultat: 27-25 til IF Stjernen Odense
Række: U15 Piger 1. Division

Kilde: Cheftræner Benny Brandt, Horsens HK - U15 Piger 1. Division