Horsens HK runder sæsonen af med en storsejr over ligaens andenplads fra GOG

Foto: Horsens HK - U-19 Pige Liga.
Profilbillede
dato

Horsens HK's U19-piger afsluttede sæsonen på spektakulær vis ved at besejre GOG Håndbold - der har været blandt de førende i ligaen - med en imponerende sejr på 22-30.

Maria Jacobsen var en af nøglespillerne i kampen, der bidrog markant både offensivt og defensivt i søndagens kamp, og det høstede roser.

“Hun var godt spillende i begge ender af banen. Hun er bare træfsikker igen, og dækkede flot op i duellerne i forsvaret.”

Maria Jacobsen var også selv meget tilfreds med, hvordan kampen endte med at forløbe:

“Det var virkelig en velfortjent sejr i dag. Jeg synes, at vi igennem det meste af kampen spiller rigtig godt sammen, og står stærkt i forsvaret. Så står Nico jo også bare fantastisk nede i målet. Vi ender med at vinde med 8 over rækkens nr. 2, så det var en fantastisk god måde at slutte en god sæson af på.”

Træner Ronni Boy var yderst tilfreds med holdets præstation og udtalte: 

“Jeg er meget stolt over den flotte indsats over hele linjen i dag. Alle byder virkelig godt ind, og er med til at vinde sikkert over rækkens nr. 2. Vi dækker fantastisk godt op og Nico står fremragende. Vi lukker GOG´s dygtige duelspillere ned. Angrebet var spredt meget godt ud i dag også.”

Spillerne kan kigge tilbage på en flot sæson, hvor de blev nummer 3 i ligaen og samtidigt vandt pokalturneringer. Holdet ser nu frem til en velfortjent pause, inden de igen begynder forberedelserne til næste sæsons udfordringer.

Kampens resultat: 22-30 til Horsens HK
Række: U-19 Pige Liga

Kilde: Træner Ronni Boy, Horsens HK - U-19 Pige Liga