Horsens HK sejrer og henter vigtige point

Horsens HK U19 Piger (Foto: R. Boy)
Profilbillede
dato

Søndag tog Horsens HK imod bundproppen fra Randers HK. Horsens-pigerne skulle forsøge at følge op på storsejren over Team Esbjerg, hvilket de i den grad gjorde i søndagens opgør.

Særligt en flot 2. halvleg var stærkt medvirkende til, at Horsens HK-mandskabet vandt kampen med 32-20, og det er cheftræner, Ronni Boy, ganske enig i:

“Jeg er meget tilfreds med 2. halvleg og vores præstationer i målet. Vi spillede os frem til mange store chancer. Vi fik gjort kampen hård, og kunne så trække fra lige efter pausen.”

12-målssejren var vigtig for Horsens HK, der dermed hænger fast i ligaens top. Flere spillere imponerede med gode præstationer, men Ronni Boy fremhæver to af sine spillere efter søndagens sejr:

“Jeg synes, at Orgesa Gashi, som vi havde lånt fra U17, spillede en flot kamp på højre back med seks mål. Matilde Vestergaard leverer igen en stor præstation, også som bagspiller i dag.”

Horsens HK-spiller, Matilde Vestergaard, giver også sin reaktion på kampen, og hun er utroligt glad for den vigtige sejr.

“Jeg synes, vi spiller en rigtig fin kamp hvor mange kommer ind og byder ind. Vi starter godt ud, og kommer hurtigt foran med et par stykker. Vi spiller godt angrebsspil og kommer til rigtig mange chancer, men brænder lidt for meget i første halvleg, hvilket resulterer i at vi ikke får trækket fra inden pausen.”

“Efter pausen fortsætter vores gode angrebsspil og vi scorer på chancerne. Vi får lukket fint af i forsvaret, og alle spillere kommer ind og viser vilje og gåpåmod, hvilket gør vi ender med at trække fra og vinde sikkert med 12. Rigtig vigtig og god sejr.”

Horsens HK møder deres næste modstandere fra Odense Håndbold Ungdom i Dagnæs Hallen. Der er kampstart torsdag den 24. november klokken 19:45.

Kampens resultat: 32-20 til Horsens HK
Række: U19 Kvinder Liga

Kilde: Cheftræner Ronni Boy, Horsens HK - U19 Kvinder Liga