Horsens HK vender sløj start til sikker sejr i Gigantium

Stor jubel ovenpå sejren i Gigantium (Foto: R. Boy)
Profilbillede

Onsdag aften skulle Horsens HKs U19-piger op imod Elitehåndbold Aalborg Ungdom i Gigantium, Aalborg. Her skulle Horsens forsøge at hente en sejr inden weekendens skæbnesvangre kamp.

Men i første omgang handlede det om kampen mod Aalborg, hvor man ikke kom helt ud som man ønskede fra start. Horsens HK's Freja Hauge var ikke begejstret over forsvarsspillet i kampens start:

“Jeg synes, at vi kommer lidt sløjt fra start i forsvaret, hvor vi ikke får holdt vores aftaler, hvilket resulterer i, at vi bare bytter mål.”

Men i den anden ende af banen var der mere tur i den for Horsens HK, og da Mathilde Bisgaard begyndte at lukke af i målet gik det straks bedre, og man kunne til sidste glæde sig over en sejr på 24-31.

“I angrebet kommer vi dog frem til gode chancer og med gode redninger inde i målet får vi frem mod halvleg opbygget et forspring. I anden halvleg får vi bedre styr på forsvaret, hvilket gør, at vi bygger videre på føringen og vinder kampen sikkert.”

Sejren efterlader holdets cheftræner, Ronni Boy, utroligt tilfreds, og han ser nu frem til den store kamp i weekenden.

“Jeg er meget tilfreds med at rejse fra Aalborg med to point, og nu er vi klar til en lille finale på søndag!”

Hvad er du særligt tilfreds med efter denne sejr?

“Freja Hauge spillede en stor kamp i dag, og var skarp i begge ender af banen. Vores stregspillere var gode og effektive. Jeg syntes også, at Matilde Vestergaard spillede stærkt i første halvleg, og Bisgaard i målet lukker godt af fra fløjene.”

På søndag skal Horsens HK i kamp igen, når de møder førstepladsen Skanderborg Håndbold, og den kan sagtens betragtes som en finale. Kampen fløjtes op i Fælledhallen, Skanderborg klokken 12:00, og vi opfordrer alle til at komme og støtte Horsens-pigerne!

Kampens resultat: 24-31 til Horsens HK
Række: U19 Kvinder Liga

Kilde: Cheftræner Ronni Boy, Horsens HK - U19 Kvinder Liga