Horsens HKs flotte angrebsspil dukkede Team Esbjerg

Horsens HK U19 Piger (Foto: R. Boy)
Profilbillede
dato

Horsens HK tog søndag imod gæsterne fra Team Esbjerg HK, der havde taget turen til Dagnæs Hallen. Her skulle Horsens HK-pigerne forsøge at rejse sig igen efter nederlaget senest mod Ikast.

Det virkede i den grad også til, at Horsens HK havde fået helt ny energi. Et angreb der brillerede hele kampen, og en flot defensiv i 2. halvleg sendte Team Esbjerg hjem med cifrene 34-18. Derfor var Ronni Boy også meget tilfreds efter kampen.

“Jeg er meget tilfreds med vores intensitet i forsvaret, og at vores scoringsprocenter var bedre.”

Hvad er det der bringer sejren i land for jer i dag?

“Vi dækkede godt op efter pausen, og holdte det flotte angrebsspil over alle 60 minutter.”

Søndagens sejr var Horsens HKs fjerde i sæsonen, og efter seks kampe har de tilskrabet sig otte point, og dermed holder de stadig ved i den gode ende af ligaen. Ronni Boy var derfor begejstret over flere præstationer, som han fremhæver

“Jeg syntes, at Mathilde Vestergaard og Freja Hauge var gode. Og så selvfølgelig Sofie Simonsen, som også blev kampens spiller.”

På lørdag den 12. november skal Horsens HK møde Elitehåndbold Aalborg Ungdom. Kampen fløjtes i gang klokken 15:00 i Gigantium, Aalborg.

Kampens resultat: 34-18 til Horsens HK
Række: U19 Kvinder Liga

Horsens HKs U19-piger gav ikke Team Esbjerg et ben til jorden i deres 31-18-sejr (Foto: Michael Just)

Kilde: Cheftræner Ronni Boy, Horsens HK - U19 Kvinder Liga