Horsens HKs U15-piger tilbage på sporet

Horsens HK U15-piger 1. division A (Foto: Privat)
dato

Søndag bød på returopgør mod Rødekro-Aabenraa Håndbold. Der var revanche på spil og Horsens-pigerne fik, hvad de kom efter. Det endte med en overbevisende sejr på 23-16.

Af: Helle Nørby

Sæsonens første kamp mod Rødekro-Aabenraa Håndbold i starten af februar bød på fantastisk forsvarspil, men desværre også et hav af brændte chancer. Derfor blev det dengang til et nederlag på 3 mål, så der var noget at revanchere for Horsens-pigerne i landets bedste række denne søndag i det sønderjyske.

Det var et Horsens-hold, der var 100% klar fra start og trænerteamet havde planen klar. Forsvarspillet var, som så mange gange før, solidt, så det var rigtig svært for Rødekro-Aabenraa at spille sig til gode chancer.

Gennembrud blev afvist af et tætpakket Horsens-forsvar og når det blev til langskud, så stod midterforsvaret klar med paraderne, som det blev til mange af i løbet af kampen. I den anden ende havde Horsens-pigerne læst på lektien, så denne søndag endte boldene bag målmanden. Det blev hurtigt til en føring til Horsens HK og stillingen ved pausen var 13-9.

Kampbilledet var det samme i anden halvleg og Horsens-holdet var hele tiden foran med 4-5 mål. Et par kontrascoringer tog pusten fra Rødekro-Aabenraa, så selvom trætheden begyndte at melde sig til slut og skuddene blev knap så velovervejede, så endte det alligevel med en overbevisende sejr. Stillingen ved slutfløjt var 23-16.

Det var dejligt at få revanche efter det ærgerlige nederlag på hjemmebane. Nu er vi tilbage på sporet ”, udtaler trænerteamets Michael Bladt.

Det er jo helt vildt flot forsvarspil endnu engang. Vi ved, at vi kan få sejre i hus, når vi dækker så godt op. Så er vi altså svære at slå ”, supplerer trænerteamets Bo Vesterholm.

Kilde: Redaktionen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.