Horsens HK's U19-piger imponerer med en overlegen sejr over EH Aalborg

Foto: Horsens HK - U19 Pige Liga.
Profilbillede
dato

I lørdagens opgør mellem Horsens HK's U19-piger og EH Aalborg blev der uddelt en solid håndboldlektion, da Horsens sejrede 24-35 i Skansen, Nørresundby.

Pigernes træner Ronni Boy var naturligvis tilfreds med holdets præstation, hvor særligt Smilla Hede og Maria Andersen imponerede.

“Jeg er meget tilfreds med, hvordan vi løste Aalborgs forskellige forsvarsformationer. Jeg synes, vi i dag havde forskellige spillere, der bød ind på forskellige tidspunkter i kampen. Så var Smilla Hede virkelig god i dag i angrebet, og hun banker bare mål ind. Men i dag fik Maria Andersen løftet sit angrebsspil meget flot og var skarp og direkte.”'

Horsens HK-spilleren, Maria Lykke Andersen, delte også sin reaktion på sejren 

“Jeg synes, at store dele af kampen i dag afspejler det niveau, vi kan spille på. En rigtig stærk start på første halvleg bringer os stort foran, og selvom vi midt i første halvleg møder udfordringer og laver fejl på grund af Aalborgs 3-3 forsvar, får vi i anden halvleg spillet os godt tilbage i kampen, hvilket resulterer i en stærk sejr.”

“Mange af de ting, vi har arbejdet med, lykkedes, og vi får løst de udfordringer, der opstår undervejs i kampen. Alt i alt en rigtig god kamp, hvor vi kan tage en masse gode ting med, særligt godt vurderingsspil og god gejst.”

Holdet har nu sikret sig seks point i sæsonen efter fem kampe. 

Horsens HK skal i kamp igen mod Aarhus United søndag den 19. november. Kampen fløjtes op på Dagnæs Hallen klokken 17:30.

Kampens resultat: 24-35 til Horsens HK
Række: U-19 Pige Liga

Kilde: Træner Ronni Boy, Horsens HK - U-19 Pige Liga