Horsens HK's U19-piger sejrer over EH Aalborg trods udfordringer

Foto: Horsens HK - U-19 Pige Liga.
Profilbillede
dato

I søndagens opgør sikrede U19-pigerne fra Horsens HK sig en vigtig sejr på 32-28 mod EH Aalborg, selvom præstationen var under holdets sædvanlige niveau.

Selvom sejren kom i hus, anerkendte både spillere og træner, at der er plads til forbedring. Smilla Hede fra Horsens HK kritiserede holdets præstation, specielt på forsvarssiden.

“Jeg synes at vi spiller en kamp under vores niveau. Vi formår at vinde på vores angrebspræstation, mens vores forsvar ligger en del under hvad vi ellers har sat som standard, i de andre kampe. Vi lukker 28 mål ind, hvor vi normalt har holdt modstanderholdets på omkring 20 mål - selv i topkampene.”

“Dog formår vi selv at score 32, hvilket er det vi vinder kampen på. Aalborg dækkede et offensivt forsvar gennem store dele af kampen, hvilket vi i perioder løste meget godt. Det er ikke en kamp der er værd at skrive hjem om, men vi fik de to vigtige point.”

Til trods for de defensive udfordringer, var cheftræner Ronni Boy tilfreds med holdets angrebsmæssige indsats og de to point, der kom på kontoen.

“Jeg er meget glad for vi får to point ind på kontoen efter en flot angrebskamp, og for at se Ditte Tokkesdal tilbage på banen for første gang i denne sæson. Maria Jacobsen var igen skarp på stregen, og så synes jeg Smilla Hede var enestående i dag - flotte præstationer af hende.”

Til trods for en præstation, der ikke lever op til egne forventninger, kan Horsens HK's U19-piger tage de to vigtige point og erfaringer fra kampen med sig videre i sæsonen.

Næste kamp for Horsens HK er søndag 24. marts, hvor de skal møde Team Esbjerg HK. Kampen fløjtes i gang klokken 14:15 i Blue Water Dokken.

Kampens resultat: 32-28 til Horsens HK
Række: U-19 Pige Liga

Kilde: Træner Ronni Boy, Horsens HK - U-19 Pige Liga