Horsens Svømmeklub henter største medaljehøst i mange år til DM

Patrick Zakaryan Olsen & Amalie Bach Nielsen (Foto: Tais Andkjær Kristensen)
Profilbillede
dato

Af: Tais Andkjær Kristensen 

Svømmerne fra Horsens Svømmeklub deltog i den forgangne uge til DM åben klasse, som for første gang var en del af DM-ugen i Aalborg. 

Her fik Horsens’ ældste og rutinerede svømmere såvel de yngre og spirrende talenter sat et stærkt aftryk på denne sommers DM. På opsigtsvækkende vis, blev det til en yderst stor medaljehøst, den største i mange år!

Det blev i alt til 9 medaljer fordelt ud på Stine Bendixen Nissen, Amalie Bach Nielsen, Andreas Egemose Gregersen og Patrick Zakaryan Olsen. Foruden de flotte medaljer blev det ligeledes til et stort antal af finaler. Som punktum for et yderst flot mesterskab, blev Horsens den 8. bedste klub i holdkonkurrencen under denne sommers DM. 

Kirsten Detlef, cheftræner i Horsens Svømmeklub udtaler:

- DM åben klasse var et godt stævne for vores dygtige Horsens svømmere. De ældste seniorsvømmere fik de finaler de kom efter, og 4 ud af 6 svømmere kom hjem med nogle meget velfortjente medaljer.

- Juniorerne vi havde med fik en masse vigtig erfaring og fik set hvad der skal til for at få fingrene i medaljerne. Som cheftræner er det dejligt at se når det lykkes for de ældste og at de baner vejen for de næste. Vi har mange talenter på vej og jeg tror på at bredden af vores DM trup kommer til at vokse over de næste år.

- Det er en rigtig spændende tid i Horsens Svømmeklubs udvikling.”


Andreas Egemose Gregersen & Stine Bendixen Nissen (Foto: Tais Andkjær Kristensen)

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Kilde: Tais Andkjær Kristensen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.