Horsens virksomhed sætter milliard-rekord

Profilbillede

Casa kan igen i år byde på rekordregnskab. Denne Horsens udviklings- og entreprenørvirksomhed har nemlig masser af byggeprojekter på sit CV og endnu flere i ordrebogen.

I Horsens er der al mulig grund til at juble – det går nemlig godt. Her taler vi om milliard-virksomheden Casa, der på en kort årrække har gået fra en til tre milliarder i omsætning.

Med en rivende travl ordrebog og Torben Modvig ved roret som administrerende direktør, så er der sparket god vind i sejlende til en spændende fremtid.

Torben Modvig har været med som administrerende direktør siden 2019 og har altså formået at skaffe virksomheden en rigtig god vækstkurve.

Populær udviklings- og entreprenørvirksomhed

For blot seks år siden lød omsætningen i Casa på en milliard. Det tal blev til tre milliarder i 2021. Det blev dermed også en rekord for virksomheden.

Og Casa er ikke blot entreprenør, men med fra start til slut. Derfor indtager byggevirksomheden også en førende dansk position, når det gælder investering, udvikling og opførelse af byggerier.

Virksomheden, med base i Horsens, blev stiftet af Michael Mortensen, Per Hansen og Peter Rosengreen tilbage i 2005. I dag er 60% ejet af kapitalfonden CataCap. 

Med administrerende direktør Torben Modvig er den populære udviklings- og entreprenørvirksomhed, rent regnskabsmæssigt, godt på vej mod nye højder.

Kilde: Redaktionen