HT/SIK kommer tilbage og sikrer comebacksejr mod Als B

Profilbillede
Alexander Engstrøm Wøhlk

Torsdag aften var HT/SIK's jyllandsseriekvinder draget til Als for at stjæle point med hjem til Horsens. Det var en intens affære, hvor vejrguderne var ubarmhjertige, men HT/SIK sikrede 3 point efter at have været bagud. 

HT/SIK jyllandsseriekvinder var taget hele vejen til Als torsdag for at spille mod Als B. Der var lidt nerver udenpå tøjet hos udeholdet, der sidste kamp formåede at smide en 4-0 føring væk. 

Så da hjemmeholdet Als B kommer foran efter blot syv minutter på en scoring af Sofie Branick på en assist af Freja Sand, var det nogle HT/SIK spillere, der lige skulle smide koldt vand i blodet og tømme hovedet for negative tanker. Der skulle gå lidt. Ifølge HT/SIK's Cheftræner Rasmus Lindemann startede udeholdet lettere rodet. 

"I starten, de første 15 minutter, formår vi ikke at læse modstanderne rigtigt, så vi får ikke sat vores spil som vi havde aftalt."

Men heldigvis var turen til Als ikke forgæves. Efter 43 minutter spillet udligner udeholdet til 1-1, da Mathilde K. Frederiksen putter bolden i kassen på oplæg fra Cecilie Themsen.

Comebacket lå og ulmede i luften. Det blev til en realitet efter 53 minutter, hvor Lærke Borggard udligner til 1-2 på et direkte frispark, der også blev kampens slutresultat til stor tilfredshed for udeholdets cheftræner Rasmus Lindemann.  

"Stor ros til spillerne for arbejdsindsatsen. I perioder, specielt i 2. halvleg, synes jeg, at vi får de rigtige bevægelser uden bold, hvilket skaber plads til at spille i. Især Lærke Borggaard gør det rigtig godt, specielt i 2. halvleg får hun sat sit præg på spillet med mange erobringer og en rigtig fin scoring på direkte frispark," fortæller Rasmus Lindemann til Vores Horsens. 

Udeholdet var ikke blot kommet for at kigge fodbold, en regulær fighterindsats lagde det solide fundament for, at HT/SIK kunne rejse hjem med en sejr torsdag aften.

"Vi får brugt bredden i vores trup for tiden, så det er en rigtig god ting, at alle arbejder stenhårdt. Endda så hårdt at nogle oplever at få kramper i benene for første gang i deres fodboldliv."

Sejren til HT/SIK's jyllandsseriekvinder betyder, at de selv kan afgøre, hvor højt de ender i rækken. 

Kilde: Rasmus Lindemann, Cheftræner