I august bliver der lagt ny asfalt på centrale midtbyveje

Profilbillede

Asfaltarbejdet betyder, at der i perioder vil være spærret for trafik i aften- og nattetimerne på bl.a. Bjerrevej og Høegh Guldbergs Gade.

Det er tid til ny asfalt på flere centrale veje i Horsens midtby. Fra mandag den 8. august 2022 og frem til den 25. august 2022 vil der blive lagt ny asfalt på Høegh Guldbergs Gade samt på Bjerrevej ud til krydset ved Strandkærvej. Også på Grønlandsvej og Alrøvej kommer der ny belægning i perioden.

For at genere trafikanterne mindst muligt bliver arbejdet udført i aften- og nattetimerne mellem kl. 20 - 06.

- De første to dage vil der blive lavet noget forberedende arbejde, og her vil der være såkaldt prioriteret kørsel. Det betyder, at vejene vil være åbne for trafik, men bilister må dog forvente, at der kan opstå lidt ventetid på strækningerne. Herefter går vi i gang med fræse- og asfaltarbejdet, og her er det nødvendigt etapevist at spærre for trafik.

- Derfor vil der være omkørsler i området i aften- og nattetimerne, forklarer Allan Lyng Hansen, afdelingschef i Affald, Trafik og Ejendomme i Horsens Kommune.

Bor man ud til de berørte veje, kan man opleve støjgener, mens der bliver arbejdet. Fredag og lørdag aften og nat vil der ikke blive arbejdet på strækningerne.

Afhængig af vejret kan der ske ændringer i tidsplanen.

Kilde: Horsens Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.