Inge arbejder lige ved siden af, hvor hun åbnede øjnene for første gang

Kilde: GF Forsikring // Inge Møller
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

For 53 år kom Inge Møller til verden i den gamle fødeklinik på Vejlevej. I dag arbejder hun i naboejendommen som forsikringsrådgiver, hvor lyden af at arbejde lokalt pludselig får den helt rigtige klang, når man har et hjerte, som banker for Horsens.

“Det er lidt sjovt at arbejde ved siden af, hvor man så lyset for første gang. Det er ikke noget, jeg eller mine kollegaer tænker over i vores hverdag, men vi bruger det tit til at guide medlemmer hen til vores lokale kontorer.”

Pejlemærket er nemlig kendt af mange, netop fordi det jo er en del af den lokale historie. Og det er faktisk også en del af, hvad Inge giver udtryk for, er en fordel ved at arbejde i lokalsamfundet.

“Det betyder rigtig meget at være lokal både for mig og vores medlemmer. Jeg kender området, og jeg kender rigtig mange mennesker. Når man går på gaden, hilser man på gamle kunder, og jeg er rigtig rigtig glad for den tætte kontakt og den personlige rådgivning, som vi kan give.”

Og Inge ved, hvad hun taler om, for hun har nemlig været i branchen i 27 år og har været ansat hos andre selskaber, som bruger en anderledes forretningsstrategi end GF.

“Jeg kunne ikke forestille mig at arbejde for andre end GF. Jeg var ansat hos et andet selskab, og det var en anden kultur, så det var heldigt, at jeg fik denne plads hos GF-Forsikring. Her er der plads til at rådgive, og det handler ikke bare om salg salg salg.”

For hos GF-Forsikring kan man ikke gemme sig bag en skærm, og det er Inge fuldt tilfreds med.

“Jeg kunne ikke tænke mig at sidde i et call center. Det er rigtig godt at have den lokale kontakt med medlemmerne frem for kun at tale med dem over telefon. Når man har været ansat hos GF i så mange år som mig, kender man medlemmerne. Det er en medlemsejet forening, så der er ikke noget med et kæmpe overskud til aktionærer.”

Efter 16 år hos GF-Forsikring både i filialen i Aarhus og nu i hendes egen baghave i Horsens, har Inge det som blommen i æg, fordi hun netop har fået muligheden for at arbejde lokalt. Det er muligt hos GF-Forsikring, fordi de har valgt en forretningsmodel, som vægter at kunne se deres medlemmer i øjnene og være en del af lokalsamfundet.

 Du kan læse mere om GFs forsikringer på deres hjemmeside eller tage ned og få en snak med Inge og hendes kollegaer på Vejlevej 25.

Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk