Juhl og Rugholm bankede sejren hjem til Egebjerg

Profilbillede

Serie 4-herrerne fra Egebjerg IF skulle lørdag forsøge at hente en sejr i opgøret mod Hatting-Torsted Fodbold, da mandskabet besøgte Nybolig Arena.

Her lykkedes det for træner Jan Toftegaard Larsen og hans hold at hente sejren med hjem til Egebjerg. Jan knytter følgende ord til 1-6-resultatet:

“En fantastisk sejr i en tæt pulje med kun stærke hold. I dag fangede vi Hatting/Torsted på en for dem halvdårlig dag, men det skal ikke tage noget fra vores præstation.”

Efter kampen siger den stolte træner følgende:

“Jeg må fremhæve vores to angribere Magnus Rugholm og Anders Juhl med henholdsvis to og tre mål - og desuden assisterede de begge til scoringer. Herudover roses Mads Alhed og Lasse Hovgesen for en suveræn indsats i midterforsvaret. Dertil havde Nikolai Wolhardt en meget vigtig redning kort ind i anden halvleg.”

Jan uddyber, hvilke elementer der var afgørende for at sejren blev sikret:

“Vi fik sat vores hurtige angrebsfolk godt i scene, og vi skabte mange store muligheder - også udover dem som vi scorede på.”

Den gode præstation betyder, at sejrherrerne fra Egebjerg IF hiver de tre point med hjem og kan bygge videre på de gode takter indtil de møder Østbirk IF lørdag den 24. september. Der er kampstart ved Egebjerghallen klokken 13:00.

Kampens resultat: 1-6 til Egebjerg IF
Række: Herrer Serie 4

Mål
7'0-1Magnus Rugholm
12'0-2Magnus Rugholm
70'0-3Anders Juhl
77'0-4Anders Juhl
80'1-4
87'1-5Ignas Botyrius
89'1-6Anders Juhl

Kilde: Træner Jan Toftegaard Larsen, Egebjerg IF - Herrer Serie 4
Flere artikler