Julie bærer sin fars mangeårige arbejde videre i den lokale cykelhandler: “Vi forsøger ikke at være noget, vi ikke er”

Julie Østergaard og hendes far, Kai-Verner (Foto: Privat)
Profilbillede

Julie Østergaard bærer sin fars mangeårige arbejde videre i den lokale cykelhandler, Horsens Cykler, der har eksisteret i over 20 år. Efter at have været ansat i butikken i sin fars sidste 6 år i butikken, har Julie nu selv taget over - og hun fortsætter med at tilbyde den samme fremragende service.

Horsens Cykler er ikke en kædebutik, men derimod den lokale cykelhandler, der ikke forsøger at være noget, de ikke er, understreger Julie:

“Vi forsøger ikke at være noget, vi ikke er. Vi leverer service i topklasse, og er meget tætte med vores kunder. Vi hører ofte, at det er som en lille “familie”.”

Horsens Cykler startede oprindeligt som en engrosvirksomhed, men udviklede sig over tid til både at have et værksted og en butik. I deres nye lokaler har de dog en lille udfordring med at opbevare kundernes cykler, når de er til reparation eller service. 

“På den tidligere beliggenhed havde vi en gård, hvor vi kunne låse cyklerne inde, og det har vi ikke længere. Derfor er vi nødt til at lave cyklerne på tidsbestilling.”

Men de har dog principper om, at reparationer, der ikke kan planlægges på forhånd, altid kan indleveres samme dag uden aftale

“Det er lidt som at gå til lægen,” siger Julie smilende.

Hos Horsens Cykler udfører de reparationer på alle typer cykler og alle mærker. Udover reparationer sælger de også cykler og udstyr i butikken. Gennem årene har de især specialiseret sig i elcykler, hvor de har stor ekspertise.

“Vin gør rigtig meget i vores elcykler. Dog er vi også stolte af de MTB, vi forhandler. Vi er også på udkig efter et sortiment i racercykler, hvor vi lige pt mest håndtere reparationer og service.”

Deres værkstedsansvarlige, Kris, er selv en passioneret landevejscyklist og har stor ekspertise inden for racercykler samt justering af specialopgaver.

Budskabet er fra Julie er i hvert fald ganske klart:

“Horsens Cykler: Det er os med den gode service - spørg bare vores kunder.”

Du finder meget mere om Horsens Cykler på deres Facebookside og hjemmeside

Besøg Horsens Cykler på adressen 3A Lichtenbergsgade, 8700 Horsens.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Horsens Cykler