Kæmpe kø på Horsens Motorvej i søndags

Profilbillede
dato

Sad du i kø på E45 ved strækningen mellem Horsens V og Horsens S i søndags? Det var der mange der gjorde, da der pludselig opstod en kæmpe kø på motorvejen. Grunden til denne store kø var et færdselsuheld.

I søndags var der er færdselsuheld på E45 strækningen mellem Horsens V og Horsens S, som medførte en stor kø, hvor dem, der sad i kø, kom til at holde i længere tid, da det skulle tage lidt tid at få gjort vejen farbar igen.

Det lykkedes dog med at få ryddet bilerne og alt det andet, der var endt på motorvejen til siden, og bilerne, der sad i kø, kunne derfor komme videre med deres dag efter at have siddet i kø i knap 20 minutter på motorvejen.

“Klokken 12:05 får vi anmeldelsen om, at to parter er impliceret i uheld. Der er alene materiel skade.” Sådan lyder det fra Mads Flansmose, som er vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Der var altså heldigvis med andre ord ikke nogen personer, der kom til skade, men blot nogle biler, der fik slag og mærker. Beredskabet var hurtigt derude og få flyttet væk, så trafikken kunne bevæge sig igen, og det endte med at tage ca. 20 minutter.

Kilde: Redaktionen