Kæmpe triumf: Horsens HK spiller sig i pokalfinalen

Horsens HK U19 har spillet sig i Elite Cup-finalen (Foto: R. Boy)
Profilbillede
dato

Horsens HKs U19-piger har gang i en helt fantastisk sæson, hvor næsten alting går deres vej for tiden - og de red videre på bølgen torsdag aften da de spillede  Elite Cup-semifinale mod Sønderjyske Ungdom.

Ingen kan stoppe Horsens HK for tiden, og det var også en vanskelig opgave for Sønderjyske, da Horsens for alvor fik justeret forsvaret og gang i deres fremragende offensiv Ronni Boy glæder sig over pigernes evner i angrebsspillet, og den effektivitet der blev lagt for dagen.

“Vi spiller en flot angrebskamp, og får spillet meget bredt i dag. Vores angrebsspil var godt og effektiviteten var god. Bisgaard i målet ligger også med en redningsprocent på 55% på hendes 35 minutter.”

“Jeg synes også, at Anna Gardum og Sille Sorth spillede flot i dag. Dicte Sønderskov bliver bare bedre og bedre for hver kamp hun spiller trods hun aldersmæssigt blot er U17.”

Men der var flere ting man kunne glæde sig over torsdag aften i Dagnæs Hallen. Horsens HK's Ditte Tokkesdal fik comeback og U19-debut efter 2,5 års pause med en skulderskade. Dette vakte stor glæde hos både medspillere og trænere.

“Kampen i dag var en kamp vi alle havde set frem til og især Ditte Tokkesdal, da hun havde hendes debutkamp for Horsens U19, efter en længerevarende skade i skulderen. Det var fedt at se at hun gav den gas,” lyder det fra Dittes holdkammerat, Anna Gardum, der generelt også glæder over at man nu er i finalen:

“Derudover er jeg tilfreds med resultatet for kampen, trods vi havde problemer med vores opdækning i første halvleg, som skulle og blev justeret til anden halvleg. Flere af pigerne spillede en flot kamp, hvor Sille Sorth iblandt leverer en rigtig flot kamp fra højrefløjen.”

“I anden halvleg trækker vi for alvor fra Sønderjyske, hvor vi ender med at vinde kampen 36-26. Vi glæder os meget til pokalfinalen, hvor vi alle vil kæmpe for at få pokalen med hjem.”

Horsens HK kan nu vente til finalen, hvor de skal møde vinderen af den anden semifinale mellem Ikast Håndbold og Aarhus United, der møder hinanden den 28. februar.

Kampens resultat: 36-26 til Horsens HK, Liga
Række: Elite Cup U19 Piger, Semifinale

Kilde: Cheftræner Ronni Boy, Horsens HK, Liga - Elite Cup U19 Piger, Semifinale