Keeperteamet med Bisgaard og Skjærris imponerede da Horsens HK erobrede førstepladsen

Horsens HK - U19 Liga (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Horsens HK's U19-piger viste deres klasse og sejrede i en imponerende kamp mod Sønderjyske torsdag aften. Holdet vandt med en overbevisende sejr på 35-17 og spillede en utroligt flot kamp, ifølge deres stolte træner, Ronni Boy.

Kampen startede stærkt for Horsens HK, der hurtigt fik lukket kampen. Holdets angreb var skarpt og præcist, mens deres forsvar var tæt og aggressivt. Det var tydeligt, at pigerne var godt forberedt og havde trænet hårdt op til kampen.

“Jeg synes, at vi får startet utrolig stærkt i begge ender af banen, og får lukket kampen ret hurtigt ved 14-4 efter 17 min. Vores koncentration var rigtig god. Nicoline Skjærris med 52% og Bisgaard med 73% i målet var utrolig stærkt spillende begge to.”

Flere af Horsens HK's spillere spillede en afgørende rolle i kampen og bidrog til holdets sejr. Træner Ronni Boy var naturligvis meget tilfreds med holdets præstation og roste pigerne for deres hårde arbejde og engagement. Han understregede også, at sejren var et resultat af et team-effort, hvor alle spillere bidrog med deres evner og færdigheder.

“Jeg synes, som sagt, at vores målmænd Nico og Bisgaard var stærkt spillende. Ditte Tokkesdal bliver bedre og bedre. Anna Mogensen havde vi lånt fra U17 i dag og hun nettede 4 gange på 4 forsøg. Højresiden med Hauge og Sille fik lavet 14 mål på 17 forsøg. Så alt i alt mange gode præstationer.”

Horsens HK-debutanten, Anna Mogensen, giver også sin reaktion på kampen:

“Jeg synes det har været en super god debut. Jeg blev taget rigtig godt imod, og den intensitet og den seriøse tilgang til tingene tiltalte mig super meget. Og selvom det ikke var den sværeste kamp, gik de stadig ind i det med 100%.”

Horsens HK møder deres næste modstandere fra Elitehåndbold Aalborg Ungdom i Dagnæs Hallen. Der er kampstart søndag den 19. marts klokken 15:15.

Kampens resultat: 35-17 til Horsens HK
Række: U19 Kvinder Liga

Kilde: Cheftræner Ronni Boy, Horsens HK - U19 Kvinder Liga