Kian Bruusgaard ny cheftræner for FC Horsens U18-Kvindesenior

Foto: FC Horsens. Kim Roed Bruusgaard er ny træner for FC Horsens U18-Kvindesenior
Profilbillede
dato

Fra den kommende sæson er der en ny mand i spidsen for FC Horsens U18/Kvindeseniorafdeling: Kian Roed Bruusgaard.

Kian er A-træner uddannet og har solid trænererfaring fra en række østjyske klubber bl.a. KoldingQ senior og Vejle B U18. Fremover bliver det FC-pigerne, som vil få gavn af Kians kompetencer som en dygtig og dedikeret træner.

Kian Roed Bruusgaard afløser på trænerposten, Malthe Hammerberg, som får en ny rolle som kontaktperson for samarbejdet med BGI Akademiet. Malthe har ikke kunnet fortsætte med trænergerningen grundet ændringer på hjemmefronten.

Torsten Cargnelli, FC Horsens Pigeudvalg om tilgangen af Kian Roed Bruusgaard til FC Horsens Kvindesenior: 

- Vi er rigtig glade og stolte over, at vi kan præsentere Kian, som vores nye træner, og samtidig er vi glade for, at vi beholder Malthe i en anden og vigtig rolle i vores klub. Vores kendskab til Kian har altid været positivt, og til vores samtaler i klubben, er vi blot blevet bekræftet i, at vi med Kian har den helt rigtige person til opgaven. 

- Kian er en dedikeret træner, som er god til at involvere mennesker og god til at motivere sine omgivelser. Kian er interesseret i den enkelte spiller, og har et stort fokus på at udvikle et stærkt fællesskab.

Vi glæder os derfor til samarbejdet og til at komme i gang med den nye sæson, hvor målet på den korte bane er fortsat at udvikle vores unge spillere til et seniormiljø samt at implementere en spillestil. Samtidig vil vi konsolidere vores seniorafdeling, så vi fortsat har et både stærkt og bredt fodboldtilbud og et inspirerende fodboldmiljø for alle.

Kian er klar og tripper allerede for at komme i gang
- FC Horsens er en klub i udvikling og derfor en af grundene til, at jeg takkede ja til jobbet som cheftræner for kvindeseniorafdelingen. Der er allerede et rigtigt stærkt team omkring holdet, hvor det er vigtigt, at vi får bragt alle kompetencer i spil, og på den måde får udviklet både den enkelte spiller og spillertruppen som helhed. Der er en interessant spillertrup med et stort potentiale samtidig også en stærk foreningskultur og mange frivillige, der gerne vil være med til at udvikle klubben.

- For mig skal fodbold være sjovt, og det er et af de elementer, jeg vil bringe i spil som træner i forhold til træningskulturen. Jeg ser frem til at begynde i det nye år, og være med til at bidrage til den udviklingsproces, klubben allerede er godt i gang med, udtaler Kian Roed Bruusgaard.

Træningstarten for U18/Kvindesenior
Planlagt som en totrinsraket med opstartsmøde onsdag den 19. januar og første træning på banen lørdag den 22. januar kl. 12.00. Nuværende og nye spillere er velkomne.

I den kommende sæson forventer vi at være repræsenteret i Serie 1, Serie 2 samt 7-mands.

Kilde: FC Horsens
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.