Knytnæveslag og flækket tand da Stensballe startede sæsonen ud med en sejr

Stensballe IK's Serie 2-herrer kunne glæde sig over en god start på sæsonen (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Stensballe IK's Serie 2-herrer startede sæsonen ud med en vigtig 2-0 sejr over BUF Horsens. Klubbens seniorformand, Rasmus Lindemann, er meget tilfreds med holdets præstation og roser gutternes arbejdsindsats.

Rasmus Lindemann glæder sig over, at holdet startede turneringen godt ud, og han fremhæver især holdets holdånd og vilje til at kæmpe for sejren. Selvom kampen var jævnbyrdig, var det Stensballe IK's spillere, der trak det længste strå i dagens opgør.

“Vigtigt at starte turneringen med en sejr. Arbejdsindsatsen er en fornøjelse, og gutterne står rigtig godt sammen,” siger Lindemann efter kampen.

Kampens spiller blev kåret til at være målscoren til 1-0, Rasmus Mucato, men Lindemann vil også fremhæve hele holdet, som imponerede trænerstaben. Holdet viste stærk vilje og spillede som en enhed, hvilket var en stor faktor i sejren.

“Rasmus Muscato blev kåret til kampen spiller af holdkammeraterne, men jeg vil helst fremhæve holdet i dag. Staben omkring er meget tilfreds med spillernes indstilling og tilgang til holdets bedste.”

Desværre kom en af Stensballe IK's spillere, Rasmus Andersen, ud for lidt af et uheld i kampen, da han fik en knytnæve i ansigtet. Men Rasmus glæder sig bare over holdets sejr - selvom han ikke selv kunne bidrage mere:

“Jeg flækkede en tand undervejs, da jeg fik en knytnæve i hovedet. Heldigvis, så kunne drengene gøre det færdigt og det endda uden min gode agressivitet.”

På lørdag den 1. april skal Stensballe IK møde IF Lyseng. Kampen fløjtes i gang klokken 17:15 på Lyseng Kunstgræs.

Kampens resultat: 2-0 til Stensballe IK
Række: Herrer Serie 2

Mål
37'1-0Rasmus Muscato
45'2-0Tobias Krogh
Kilde: Senior Formand Rasmus Lindemann, Stensballe IK - Herrer Serie 2