Køb et gammelt gods på Endelave

Profilbillede
Astrid Bruun

Det flotte gamle Louiselund Gods på Endelave er til salg, og det kan blive dit for 14,5 millioner kroner, hvis du er interesseret. 

Hvis du drømmer om at blive godsejer, så er det nu, du skal slå til. Du kan købe det gamle gods på øen Endelave og dermed blive ejer af 300 kvadratmeter beboelse og godt 109 hektar jord. Det er en tredjedel af Endelaves samlede areal, skriver Horsens Folkeblad.

Det gamle hovedhus er bygget i 1904 og indeholder hele otte værelser. Selvom huset kun er fra 1904, så har godset eksisteret siden 1700-tallet.

Godset er i den billige ende, når det kommer til at erhverve sig et gods, og hvis du køber det, kan du godt forvente lidt ombygningsarbejde, med mindre du vil drive stedet videre, som det er nu. Det bliver brugt til privat udlejning og kan have plads til næsten 56 sovende gæster.

Det er lidt af en mundfuld at købe et gods, men gør du det, så kan du også være sikker på, at du har noget at give dig til resten af livet, når bygninger og jord skal passes og plejes året igennem. 

Er du fristet? Så kast dig ud på dybt vand. 

Kilde: Redaktionen
Flere artikler