Kostkonsulent - med hele Hospitalet som arbejdsplads, pr. 1.8.2024

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hospitalskøkkenet, Regionshospitalet Horsens

Hvordan ser vores kostkonsulent ud?

Vores kostkonsulent har en kostfaglig baggrund, har praktisk erfaring fra storkøkkenverdenen og har teoretisk viden om ernæring.

Kostkonsulenten er på mange måder hospitalskøkkenet ansigt udadtil, og er særdeles imødekommende, tålmodig og har smil på læben - så meget at det både kan ses og også høres gennem telefonen.

Vores kostkonsulent er et udpræget ordensmenneske og er struktureret idet en af funktionens roller er at sikre, at der er minimalt madspild og fuld udnyttelse af ressourcerne på afdelingerne.

Vores kostkonsulent er udadvendt og kan tage tingene med et smil, men også stå fast når noget ikke er til diskussion.

Det er en selvfølge at vores kostkonsulent er ansvarsbevidst og målrettet og ikke mindst er åben for forandring, da vi er et køkken, der godt kan lide at prøve nye ting af.

Sidst og ikke mindst er vores kostkonsulent let til bens, da det er en meget aktiv funktion, som bevæger sig fysisk rundt på hele hospitalet hver dag.

Jobbet er meget selvstædigt og derfor kan vores nye kostkonsulent være med til at sætte sit eget præg på jobbet.

Stillingen:

Vi har brug for dig til at være køkkenets ambassadør på hele hospitalet 

Du skal bl.a.

  • Være bindeled mellem sengeafsnittene og Hospitalskøkkenet.
  • Være med til at uddanne, oplære og supervisere serviceassistenterne, der serverer vores mad på de fleste afsnit.
  • Bestilling af service og bestilling af al mad, kolonialvarer og drikkevarer på de enkelte sengeafsnit i forhold til det aktuelle antal indlagte patienter.
  • Ansvarlig for at standardisere og ensrette afdelingskøkkenerne.
  • Have fokus på at skabe gode rammer om måltidet.
  • Samle erfaringer op om patienternes madoplevelser og bidrage til menuplanlægning.
  • Have fokus på egenkontrol og reduktion af madspild i afsnitskøkkenerne.
  • Ad hoc opgaver.

Der er tale om en fast stilling 37 timer om ugen. Arbejdstiden er 06.00-13.24 fire dage om ugen og en ugentlig vagt fra 11.00-18.30. I weekenderne har du som udgangspunkt fri. Der er dog en forventning om, at du i ferietider/højtider og ved akut sygdom kan planlægges med vagter i køkkenet (praktisk køkkenarbejde) eller afløse en weekend.

Os:

Her i hospitalskøkkenet er vi stolte madhåndværkere, der laver alt fra bunden og af råvarer, der er 91% økologiske, hvorfor vi kan prale af et økologisk spisemærke i guld. Vi er en medarbejdergruppe, der favner bredt, men fælles for os alle er det, at vi altid sætter patienten i centrum. Vi har en innovativ atmosfære i køkkenet og udvikler os hele tiden.

Vi yder naturligvis en grundig oplæring til alle vore nye kollegaer.

Har ovenstående fanget din interesse så send os venligst en ansøgning så hurtigt som muligt og senest den 10/6-24 via nedenstående link.

Vi afholder samtaler 13/6-24.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst samt efter reglerne om ny løn.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos ledende økonoma Jane Vase 29 35 10 36 eller Karen Bundgaard 78 42 74 31 

Ansættelse er betinget af en tilfredsstillende børneattest.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Horsens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Sundvej 30, 8700 Horsens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6048943

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet