Kreativ kantinekoordinator søges til bæredygtigt hospitalsteam

dato

Vores dygtige og kreative kok har valgt at videreuddanne sig og derfor søger vi hans afløser.

Vil du være med til at forkæle vores personale på hospitalet med hjemmelavet mad fra bunden, med økologiske råvarer og med et meget grønt og bæredygtigt aftryk?

Vil du være med til at lave mad i store portioner og i et tæt samarbejde med køkkenets øvrige afdelinger?

Har du en kostfaglig uddannelse og er du kreativ og har erfaring med kantine og grøn madproduktion?

Så er vi en flok på ca. 45 entusiastiske og madglade medarbejdere med forskellige kostfaglige baggrunde, der glæder sig til at byde dig velkommen.

Vores kantine er et uformelt og roligt sted for vores kollegaer rundt i huset afdelinger samt for pårørende. Det er også et sted hvor vi kan inspirere til, hvordan man kan spise grønt og bæredygtigt.

Kantinen er en integreret funktion i vores køkken, som også indbefatter bl.a. eget bageri, grøntafdeling samt kold og varm afdeling.

Vores kantine har dagligt 3 åbningstider (morgen, middag og aften) og generer ca. 700 daglige ekspeditioner og vi oplever pt. en vækst i vores omsætning i kantinen.

Der fremstilles mad til:

  • Hospitalets personale til alle måltider
  • Mødeforplejning og arrangementer
  • Take away 2 gange ugentligt til personalet
  • Varm mad til vores 3 psykiatriske afdelinger samt vores mor/barn afsnit.

Personalet i kantinen er en del af det samlede køkkenpersonale og derfor er der skiftende personale i kantinen. Der uddannes ernæringsassistentelever i vores køkken, hvoraf kantinen også er den stor del af praktikken.

Hos os får du mulighed for at blive udfordret på hele madproduktionspaletten, idet vi laver alt fra bunden og sylter, bager, braiserer, salter, tørrer og laver røgvarer, fonder og krydderiblandinger. Af produktionsformer har vi både varmholdt mad, køleproduktion og hot-fill. Vi er et meget innovativt køkken, der har stor fokus på økologi, miljø og bæredygtighed, så du må være indstillet på at afprøve nye ting og deltage i forskellige projekter og tests. 

Udover vores guldmærke i økologi var vi 2024 også nomineret til ”Årets Køkkenpris”, hvor vores alsidighed og måden vi varetager madproduktion og arbejder med bæredygtighed, blev værdsat og anerkendt.

Vores kantinekoordinators arbejdsopgaver er primært:

  • Deltage aktivt i produktionen i kantinen.
  • Planlægge og koordinere arbejdsfordeling og opgaver for personalet i kantinen og opfølgning på dette i praksis.
  • Menuplanlægge kantinemaden, take away og mødeforplejning i samarbejdede med vores produktionskoordinator og øvrig produktion i køkkenet.
  • Inspirere og videreudvikle på vores grønne og bæredygtige koncept
  • Egenkontrol og rengøring.
  • Sikre at tidsfrister og mængder af mad tilpasses og overholdes.
  • Skabe en god og rolig atmosfære for vores gæster i kantinen.
  • Medvirke til et godt arbejdsmiljø i kantinen og samtidigt inspirere og udvikle i flok.

Hovedparten af arbejdstiden ligger i køkkenet og der vil efter behov være tid til planlægning og koordinering

Din profil rummer masser af faglighed og lyst til at arbejde med fremstilling af gode og indbydende måltider.

Desuden ønsker vi en ny kantinekoordinator, der har ro i udførelsen af sit arbejde og som vægter god og tydelig kommunikation højt i et ellers uhøjtideligt arbejdsrum med kollegaer i køkkenet.

Kan du genkende dig selv i følgende:

-  har en kostfaglig baggrund fx som kok eller ernæringsassistent

 er dygtig i sit fag og som meget gerne har erfaring fra kantineproduktion og med grønt mad.

- som værende arbejdsom.

- har overblik og kan prioritere tid og koordinere opgaver

- en holdspiller og ser sig som en helhed i vores køkken

- har lyst til at arbejde med økologi og bæredygtighed

- indstillet på at lære nyt

- og bare gerne vil arbejde med mad og mennesker.

Som udgangspunkt er stillingen uden weekend og aftenvagter, men vi forventer at det ved ferie, sygdom og travlhed er naturligt, at du bidrager i varetagelse af vagterne.

Hvis du vil se, lidt om hvad vi laver, så tjek vores aktive Facebook side: “Køkkenet på Regionshospitalet Horsens”

Send os din ansøgning hurtigst muligt og senest fredag den 13.12 2024

Vi forventer at afholde samtalerne onsdag den 18.12 2024

Stillingen er ledig til besættelse pr. 1.2 2025 eller snarest muligt derefter.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst samt efter reglerne om ny løn.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos Ledende økonoma Jane Vase 29 35 10 36, eller Mad- og måltidskoordinator Karen Bundgaard 78 42 74 31.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Horsens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Sundvej 30, 8700 Horsens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-12-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6149893

Data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet

Seneste på facebook