Lås din cykel inde på stationen

Profilbillede

Nu kan du få låst din cykel ind i et aflåst cykelskur, når du stiller den på stationen i Horsens.

Er du også nervøs for, at din cykel skal forsvinde fra stationen i Horsens, mens du selv sidder i toget på vej til arbejde, så kan du godt ånde lettet op nu. Der findes nemlig ikke noget værre end at komme ind med toget eller bussen efter en lang dag på jobbet, du er træt og vil bare gerne hjem. Men det kan du ikke komme, for din cykel står ikke der, hvor du efterlod den på stationen om morgenen. Den er blevet stjålet, og udsigten til komme hurtigere hjem er nu falmet.

En forsvunden cykel er ren nedtur, og det kan du heldigvis minimere risikoen betydeligt for, hvis du benytter dig af den nye mulighed på Horsens station, hvor du kan få låst din cykel ind i et skur.

Der har tidligere været samme mulighed med et nøglekort, der er blevet forældet. Det erstatter det aflåste cykelskur nu, og det er en god mulighed for ikke at miste sin cykel til tyveri.

Hvis du gerne vil have adgang til tilbuddet, skal du være medlem af DSB Plus, som er gratis, skriver Horsens Posten.

Er du medlem, så kan du vælge, om du vil have adgang til den aflåste cykelparkering via dit rejsekort eller med mobiltelefon. Begge dele kan låse cykelparkeringen op, og du kan frit tage din cykel ind og ud efter behov.

Kilde: Horsens Posten