Elsker du italiensk mad, men trænger til ny inspiration i køkkenet? Så kom til madlavningskursus på Stensballeskolen den 2. oktober 2024. Her vil underviser Anne-Mette Zacho introducere dig til nye og spændende italienske retter, der går ud over den klassiske bolognese.
Opdag nye italienske retter
De fleste af os elsker italiensk mad og tilbereder det ofte hjemme. Men hvis du føler, at du er kørt lidt fast i de samme opskrifter, så er dette kursus lige noget for dig. Anne-Mette Zacho vil præsentere dig for retter, som er mindre kendte i Danmark, men som stadig bærer den autentiske italienske smag.
En aften med smagfulde ingredienser
Det italienske køkken er kendt for at være simpelt, men dybt i smagen. Med få grundingredienser som olivenolie, parmesanost, vin, basilikum, pinjekerner, tomater, oliven og lufttørrede skinker og pølser, kan du skabe magi i køkkenet. Denne aften vil du lære at bruge disse ingredienser på nye måder.
Praktiske informationer
Husk at medbringe bøtter eller poser til eventuelle rester, din egen kokkekniv og dine egne drikkevarer. Udgifter til råvarer er inkluderet i kursusgebyret, så du kan koncentrere dig om at nyde og lære.
Detaljer om arrangementet:
Dato: Onsdag 2. oktober 2024
Tidspunkt: Kl. 17:00
Sted: Stensballeskolen, Bygaden 59, 8700 Horsens
Underviser: Anne-Mette Zacho
Hold: 3824219001
Arrangør: Alle
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Lær at lave autentisk italiensk mad på Stensballeskolen
Kilde: Kultunaut