Lindved GF tog sejren mod BUF Horsens i imponerende kulisse

Foto: Jalal Visuals.
Profilbillede
dato

En dramatisk kamp mellem hjemmeholdet Lindved GF og BUF Horsens endte i sidste ende til fordel for hjemmeholdet. Trods en stærk indsats og en tidlig føring måtte BUF Horsens se sig slået af et skarpere Lindved-hold.

BUF Horsens' cheftræner, Mahdi Aldiwan, havde blandede følelser efter kampen. Aldiwan bemærkede den imponerende kulisse, som Lindved GF havde skabt med romerlys og en stor tilskuerflok.

"Den fest vil vi selvfølgelig ødelægge for dem. Vi spiller for at vinde. Vi starter fint ud, og kommer foran 1-0, men de var bare skarpere i dag," udtalte han efter kampen.

Træneren anerkendte dog også de positive elementer i BUF Horsens' spil. Han fremhævede holds offensive styrker ved at nævne, at de har to spillere i top 3 på både topscorer- og assistlisterne.

"Så mål kan vi godt score. Det tager vi med os," sagde Aldiwan, hvilket vidner om en vis optimisme til trods for nederlaget.

På spørgsmål om hvad der kan forbedres til næste kamp, svarede cheftræneren uden tøven:

"Vi skal være klar i alle 90 minutter af kampen. Og så skal vi spille simpelt."

En ung spiller, DD, fik også ros fra træneren for sin indsats.

"DD spiller en fin kamp. Han får i duellerne og trækker sig ikke trods hans unge alder," fremhævede Aldiwan, hvilket lover godt for fremtiden for BUF Horsens' talentmasse.

Næste kamp for BUF Horsens er et opgør imod Juelsminde IF (2). Det udspiller sig i Juelsminde Stadion d. 23. juni klokken 12:00.

Kampens resultat: 6-3 til Lindved GF
Række: HERRER SERIE 4 - FORÅR 2024, PULJE 85

Kilde: Mahdi Aldiwan