Litteratursalon om aktuel svensk forfatter

Profilbillede

Bliv klogere på den svenske forfatter John Ajvide Lindqvists forfatterskab, og hør om den seneste bog ”Venligheden”.

Har du også planer om at bruge vinteren på at fordybe dig i spændende bøger og nyt læsestof, så vil du sikkert gerne høre mere om noget af det litteratur, der er aktuelt lige nu. Det er forfatter John Ajvide Lindqvist med sin nyeste bog ”Venlighed”. Den kan du høre meget mere om til Litteratursalon på Horsens Bibliotek den 25. november mellem klokken 11.00 til 12.00.

Her vil Jette S.F. Holst fortælle om den spændende forfatters forfatterskab – hun vil blandt andet komme ind på den nyeste bog, som handler om en lille by, hvor den helt almindelige venlighed i hverdagen forsvinder. Det er en bog, der er blevet rost af anmelderne. 

Men hun vil også komme ind på flere af de roste og interessante bøger, som John Ajvide Lindqvist har skrevet i sit forfatterskab – det er romaner, der alle rummer socialrealistiske skildringer af hverdagslivet med overraskende små eller store spor.

Det er gratis at tage med til Litteratursalon, og det foregår på Horsens Bibliotek – så tag ind for at høre mere om forfatterskabet og lad dig inspirere til at kaste dig over en ny række af interessante bøger.

Kilde: Horsens Kommunes Biblioteker