Lokal omtale har gavnet hele Stensballe IK gevaldigt

Profilbillede

I 2021 startede Stensballe IK et samarbejde med VORES Horsens. Hele ni forskellige hold fra Serie 2 til U11 oplevede mediedækning, og fik dermed lokal omtale. Det har skabt stor begejstring i Stensballe IK, og derfor fortsætter samarbejdet med endnu flere hold.

I løbet af året var meningen med samarbejdet, at forskellige trænere fra Stensballe udfyldte spørgeskemaer efter deres kampe. Hos VORES Horsens blev disse formidlet til artikler. Denne proces vækker glæde hos bestyrelsesmedlem, Christian Grønvald Nielsen:

"Det har været en vildt god måde at få formidlet kampreferater og andet fra seniorholdene og helt ned til U11-holdene. At få nogen til at stå for denne formidling har gjort det muligt for forældre, spillere, søskende at få et indblik i flere af kampene, uanset om man har set kampen eller ej."

Men det er ikke kun på ledelsesgangene, at samarbejdet har vækket begejstring. Christian Grønvald fornemmer også en stor tilfredshed fra klubbens trænere:

"Trænerne synes, ar det er en overskuelig måde at få dækket en kamp på. Det kan godt være en stor omgang at skulle skrive et fyldestgørende kampreferat efter hver kamp, så mange der giver sig i kast med det ender med at gå død i det, hvor dette giver en overskuelig og nem måde for trænerne at få lavet kampreferater på."

"Det har i den grad levet op til vores forventninger"
Stensballe IK ville gerne være mere synlige på sociale medier, og her var etablering af et samarbejde oplagt. Grønvald fortæller hvorfor de valgte at indgå samarbejdet med VORES Horsens:

"Det var en mulighed for at få hjælp til at formidle mange af klubbens kampe, og for at få noget indhold til vores sociale medier. Og det har i den grad levet op til vores forventninger."

At breddeklubber kan se en mening med det indhold vi bringer er alfa og omega. Vi vil netop gerne bringe en glæde og et sammenhold i det lokale, og det har Stensballe IK opdaget, idet de vil fortsætte deres samarbejde:

"Vi er utroligt glade for samarbejdet og kan forstå på trænerne at de mener det samme. Derfor har alle udtrykt et ønske om at fortsætte. Flere hold har også meldt sig ombord efter vinterpausen, så vi regner kun med at samarbejdet bliver endnu bedre i 2022."

Hos VORES Horsens regner vi også med, at samarbejdet bliver endnu bedre i det kommende år. Foruden vores kampreferater og den 'Sæsonen der gik'-artikel der allerede er bragt i år, så bestræber vi os på at levere endnu mere spændende indhold omkring Stensballe IK.

Hermed går VORES Horsens og Stensballe IK hånd i hånd ind i et nyt år, hvor vi sammen vil bringe en masse fede lokalnyheder.

Kilde: Christian Grønvald Nielsen // Stensballe IK
Flere artikler