Lokalopgør endte i storsejr til stærke FC Horsens

Anfører Søren Nørgaard kvitterede selv med et hattrick i fredagens lokalopgør (Foto: S. Nørgaard)
Profilbillede

FC Horsens var fredag draget til Nybolig Kunstarena for, hvor lokalrivalerne fra Hatting-Torsted ventede. Her fortsatte holdets ubesejrede stime, da alt fungerede for FC Horsens-herrerne, der kunne rejse hjem med en 0-7-sejr og de tre point.

Kampen var FC Horsens ottende kamp i sæsonen, og i fredagens opgør hentede de deres sjette sejr. Holdets anfører, Søren Nørgaard, kommer med sin reaktion på kampen:

- Min umiddelbare reaktion er, at vi er alt for gode til at spille i Serie 2. Sikke en kamp. Vi klasker vores lokalrivaler fra Hattting Torsted 0-7 i deres egen hule. Vi spiller en bundsolid kamp og allerede efter en times spil havde størstedelen af Hatting Torsteds tilskuere set nok og begyndte at bevæge sig mod parkeringspladsen.

- Vi sluttede af med iskolde øl i et helt tomt klubhus, hvor det udelukkende var FC Horsens-folk der var tilbage - det var helt perfekt.

Anfører Nørgaard fremhæver, hvorfor de vinder kampen over Hatting-Torsted Fodbold:

- Når man vinder 0-7 er det klart, at tingene går op i en højere enhed. Vi laver nærmest ingen fejl og styrer kampen fra start til slut. Vi har samlet slået Hatting Torsted 10-0 i denne sæson, en sand fornøjelse.

Søren var glad for sine spilleres præstation ovenpå dagens udesejr.

- Der var virkelig mange gode præstationer i dag, men jeg må fremhæve hele holdet. Vi har virkelig formået at få samlet trådene og arbejder nu igen, som en samlet enhed. Det er fedt at være fodboldspiller i FC Horsens, og det er værd at nævne at alle herreseniorhold i FC Horsens vandt i denne weekend. Vel og mærke med en samlet målscorer på 16-1.”

På tirsdag den 27. september skal FC Horsens møde Prügelknabe IK. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på Designa Kunstgræs 1.

Kampens resultat: 0-7 til FC Horsens
Række: Herrer Serie 2

Mål
16'0-1Søren Nørgaard
32'0-2Søren Nørgaard
61'0-3Mathias Friis
64'0-4Marcus Lichtenstein
67'0-5Søren Nørgaard
71'0-6Mathias Friis
81'0-7Frederik Graversen

Billeder fra kampen

(Foto: S. Nørgaard)


(Foto: S. Nørgaard)


(Foto: S. Nørgaard)

Kilde: Anfører Søren Nørgaard, FC Horsens - Herrer Serie 2
Flere artikler