Louise Lange Chluba stiller op for Dansk Folkeparti

Louise Lange Chluba stiller op for Dansk Folkeparti til KV21
Profilbillede

Blå bog

Louise Lange Chluba er 34 år gammel og stiller op for Dansk Folkeparti.

Hun har boet i kommunen siden 2003. Nuværende bor hun i Sydbyen, Bankager.

Hvad er dine fritidsinteresser?

I fritiden værdsætter jeg at være fysisk aktiv. Jeg har en særlig kærlighed for vandet — særligt Horsens Fjord — og jeg har roet kajak i mange år. Jeg er uddannet kajakinstruktør og sidder i Horsens Kajakklubs træningsudvalg. Derudover er jeg en aktiv løber og kommer vidt omkring i det meste af Horsens.

Hvad betyder Horsens Kommune for dig?

Jeg er stolt af at bo i Horsens Kommune. Vi er en kommune i forrygende udvikling, og hvor det går stærkt. Kommunen har rigtig mange dejlige ting at byde på, og det skal den blive ved med, og det må gerne blive endnu bedre.

Hvorfor stiller du op til kommunalvalg 2021?
Jeg vil gerne være med til at påvirke kommunen i den retning, som jeg finder rigtigt. Samtidig er det spændene at være med til at træffe de store beslutninger om kommunens fremtid og ikke mindst udvikling.
Jeg vil være med at at skabe en kommune, der kan rumme os hele livet, og hvor vi kan føle os trygge både som barn og som ældre. Jeg ser en kommune med en stærk befolkning, hvor vi løfter i flok og ser en stolthed i, at vi støtter de svageste.
En kommune, hvor vi stiller krav til alle, men hvor hjertet og omsorg er med hver gang. En kommune, hvor vi har fokus på den enkelte borger, og hvor vi bryder “kassetænkning”

Hvad er dine politiske mærkesager?

  • Trivsel og omsorg.
  • Max 24 elever i en folkeskoleklasse.
  • Midler til tolærerordningen.
  • Omsorg på arbejdsskemaet.
  • Minimumsnormering på ældre- og handicapområdet.
  • Tryghed og sikkerhed omkring havnen.
  • Nørrestrand.

Hvad er det første, du vil gå i gang med, hvis du bliver valgt?
Fortsætte med det arbejde, som jeg har opbygget de seneste 4 år. Have så meget indflydelse på de årlige budgetforhandlinger som muligt. Følge op på om kommunen når de mål, vi har opsat, og pengene i kommunen bliver brugt på bedst mulig måde. Kommunen skal tilpasse sig borgernes ønsker og behov - ikke omvendt.

Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Louise Lange Chluba