Lystfiskeriets Dag lørdag den 25. maj ved Bygholm Sø i Horsens

Foto: Bygholm Sø er smuk i maj.
dato

Har du lyst til at prøve at fiske? Så kom til Bygholm Sø lørdag den 25. maj mellem kl. 10 og 15. Mød op ved Kystens Perle, Lovbyvej 31, 8700 Horsens.

Bygholm Lystfisker- og Baadejerforening indbyder sammen med Horsens og Omegns Sportsfiskerforening alle, der gerne vil prøve lystfiskeriets glæder til nogle hyggelige timer ved Bygholm Sø. Vi har grej klar til dig. Det koster ikke noget at deltage, dog skal voksne (18-65-årige) være i besiddelse af det offentlige fisketegn for at kunne fiske.

Vi står klar med erfarne lystfiskere, der vil hjælpe dig med at rigge til og fiske, og grejet låner du. Samtidigt kan du få orientering om de gode muligheder for at fiske i og omkring Horsens for dig og din familie.

Kontaktperson for Horsens og Omegns Sportsfiskerforening: Jan Karnøe, mail jankarnoe@gmail.com, mobil 2170 4913, se også www.horsenssportsfisker.dk og facebook/horsenssportsfisker

Kontaktperson for Bygholm Lystfisker- og Baadejerforening: Jens Sund Jacobsen, mail hr_jakobsen@hotmail.com  , mobil 4056 6886, se også www.blb-horsens.dk.

Kilde: Horsens og Omegns Sportsfiskerforening
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.