Malmstrøm sendte sejren hjem til FC Horsens i kampens overtid

FC Horsens Serie 1-herrer (Foto: Privat)
Profilbillede

FC Horsens' Serie 1-herrer leverede en imponerende præstation i lørdagens opgør mod FC Århus Syd og hentede en vigtig sejr. Holdets anfører, Søren Nørgaard, udtrykte stor tilfredshed med holdets flotte indsats og glædede sig over det gode spil, og 2-3-sejren.

Kampen mellem de to hold var intens og underholdende, og tilskuerne blev vidne til et opgør mellem to stærke hold. Ifølge Søren Nørgaard kunne holdet let have scoret tre, fire eller endda fem mål mere i kampen.

“En virkelig intens og underholdende kamp at se som tilskuer, er jeg sikker på. Det er to gode hold, der gerne vil frem på banen og score mål. Vi spiller en flot kamp, og kunne sagtens have scoret tre, fire eller fem mål mere.”

Anføreren ønskede at fremhæve hele holdets præstation, da det var en fantastisk indsats fra samtlige spillere. Resultatet af kampen har åbnet puljen helt op igen og giver holdet ny selvtillid.

“Jeg er nødt til at fremhæve hele holdet. Det var en fantastisk indsats og resultatet åbner puljen helt igen. En sejr i overtiden i et meget tæt opgør mod topholdet giver selvtillid, og det er helt sikkert noget vi tager med os videre.”

En væsentlig faktor i kampen var holdets evne til at være boldbesiddende og opbygge angreb på en flot måde. Dette resulterede i et stort antal chancer.

“Vi er virkelig gode på bolden i dag og bygger vores angreb flot op. Det betyder os at vi skaber utrolig mange chancer og vi brænder vel 4-5 friløbere, men deres keeper spiller en utrolig flot kamp og redder dem af flere omgange.”

Den gode præstation betyder, at sejrherrerne fra FC Horsens hiver de tre point med hjem og kan bygge videre på de gode takter indtil de møder ASA, Aarhus tirsdag den 16. maj. Der er kampstart på Designa Arena klokken 19:00.

Kampens resultat: 2-3 til FC Horsens
Række: Herrer Serie 1

Mål
42'0-1Søren Nørgaard
45'1-1Ukendt spiller
79'1-2Brian Christiansen
87'2-2Ukendt spiller
92'2-3Marcus Malmstrøm

Billeder fra kampen

Kilde: Anfører Søren Nørgaard, FC Horsens - Herrer Serie 1