Mille Sønderskov Andersen viser vejen i hårdt tilkæmpet Horsens HK-sejr

Horsens HK U15 Piger 1. Division B (Foto: M. Just)
Profilbillede

Horsens HK's U15-piger viste stor viljestyrke i deres seneste kamp mod GOG/Oure, hvor de hentede en flot sejr, på trods af at de kun havde otte spillere med i kampen. Det var en imponerende præstation af holdet, som viser, at selv når tingene ser svære ud, kan man stadig kæmpe sig til sejr.

Horsens HK vandt kampen med 16-14, og Mille Sønderskov Andersen var blandt de store stjerner i kampen og spillede en utroligt flot kamp i begge ender af banen.

Hendes mod og aggressivitet i forsvaret var afgørende for at holde GOG/Oure nede på pointtavlen, og hun var også en stor trussel i angrebet, hvor hun var med til at score en del af holdets mål.

“Mille var her, der og alle vegne - krumtap i forsvaret, spilstyrer i angrebet, samt topscorer med 8 mål. Så det blev en fightersejr med storspillende Mille Sønderskov Andersen på toppen af holdsejren.”

Men en anden afgørende spiller i kampen var målvogter Karla Seselj, som stod en fantastisk kamp med 9 vigtige redninger. Hun var en sikker sidste skanse for holdet og hjalp med at afværge flere af GOG/Oures angreb, hvilket var afgørende for at holde Horsens HK's chancer for sejr i live, mener Benny Brandt:

“Forsvarsspillet var helt i top og målvogter Karla Seselj havde 9 redninger, hvilket var rigtig vigtigt.”

Horsens HK-assistent, Bjarne Gude, anerkender at man var presset op til kampen, men pigerne gjorde disse anelser til skamme.

“Vi var kun 8 spillere til dagens kamp, og vi var bange for, om vi kunne stå distancen, men hver enkelt spiller arbejdede vildt for sejren.”

Denne sejr vil helt sikkert give holdet et stort boost i selvtillid og motivation, og de vil sandsynligvis tage dette momentum med sig til deres kommende kampe.

Horsens HK's U15-piger har vist, at de er en stærk og konkurrencedygtig gruppe af spillere, og at de er i stand til at vinde, selv når oddsene er imod dem. Det er en imponerende præstation og et stort skulderklap til hele holdet og deres trænere.

Fredag den 17. marts skal Horsens HK møde IF Stjernen Odense. Kampen fløjtes i gang klokken 18:15 i Dagnæs Hallen.

Kampens resultat: 16-14 til Horsens HK
Række: U15 Piger 1. Division B

Kilde: Træner Benny Brandt, Horsens HK - U15 Piger 1. Division B