Musikalsk aften om Jens Rosendal på Horsens Bibliotek

dato

Oplev en aften fyldt med musik og fortællinger, når Flemming Både inviterer til et musikalsk foredrag om den anerkendte danske sang- og salmedigter Jens Rosendal. Arrangementet finder sted onsdag den 23. oktober 2024 på Horsens Bibliotek, hvor der også er mulighed for at nyde en grøn fællesspisning.

Jens Rosendal, kendt som Vadehavsdigteren, var en af Danmarks mest produktive sang- og salmedigtere i nyere tid. Hans liv og værker vil blive udforsket i et musikalsk foredrag af Flemming Både, der gennem ord og fællessang vil tage deltagerne med på en rejse gennem Jens' liv. Jens Rosendals sange, hvoraf flere er optaget i Højskolesangbogen og Salmebogen, er præget af eksistentielle spørgsmål og valg, ofte inspireret af hans liv ved Vadehavet.

Flemming Både - en erfaren formidler

Flemming Både, der er uddannet inden for musikvidenskab, vil akkompagnere sangene på klaver og fortælle om Jens Rosendals liv og musikalske arv. Med 25 års erfaring som foredragsholder har Flemming tidligere formidlet historier om mange af Danmarks store kulturpersonligheder.

Aftenens program

Aftenen starter kl. 17.30 med en grøn fællesspisning i bibliotekets frokoststue. Kl. 19.00 begynder det musikalske foredrag i salen, som varer til kl. 21.00. Deltagerne kan vælge at deltage i begge dele eller kun selve foredraget.

Praktisk information:
Dato: Onsdag den 23. oktober 2024
Tid: 17.30 - 21.00
Sted: Horsens Bibliotek, Tobaksgården 12, 8700 Horsens
Entré: 100 kr. for hele aftenen, 50 kr. for kun foredraget
Bemærk: Der serveres kaffe eller te, og deltagere opfordres til at medbringe egen kop.



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut