Musikhistorien hyldes igen i Horsens: 15 nye sten til 'Street of Fame' i Graven

Foto: Horsens Kommune. Udover musikere, der igennem årene har optrådt i Horsens, blev også alle de frivillige, der gør arrangementerne mulige, hyldet med en sten, da 'Street of Fame' blev indviet i december.
Profilbillede
dato

Den 22. marts 2023 løftes sløret for yderligere 15 Hollywood-sten i Gravens 'Street of Fame', som er en hyldest til musikhistorien i byen. Bag stenene står en række sponsorer og et initiativrigt gadesamarbejde

Interessen for at bakke op om 'Street of Fame' i Graven i Horsens er så stor hos lokale sponsorer, at der nu bliver lagt yderligere 15 sten i gaden. Siden indvielsen af gaden i december har flere sponsorer meldt sig på banen, fordi de også gerne vil være med i forvandlingen af Graven til Horsens' helt egen Hollywood Boulevard. En idé, der er skabt af et lokalt gadesamarbejde.

Stenene hylder et bredt udvalg af kunstnere, der har optrådt i Horsens Kommune gennem årene og er sponsoreret af forskellige aktører, der hver især har valgt, hvem de ønsker at hylde med en sten.

De 15 nye sten bliver afsløret onsdag den 22. marts 2023. Borgmester Peter Sørensen glæder sig over den store interesse:

"Street of Fame er et fantastisk eksempel på lysten til at dyrke vores musikhistorie. Både i gadesamarbejdet i Graven, som har skabt dette fabelagtige initiativ nedefra - men også hos de mange sponsorer, der har stået klar og er hoppet med på musikvognen."

"Alle er med til at udvikle byen og vores brand som en musik- og kulturkommmune, og det er jeg stolt over. Jeg glæder mig til at se de nye Hollywood-sten, og jeg er sikker på, at det ikke er de sidste."

Den lokale rockstjerne fra Pretty Maids, Ken Hammer, er med til afsløringen af de 15 nye Hollywood-sten samt afsløringen af et sponsorskilt i Gravens øverste ende. Og som noget nyt har Gadesamarbejdet i Graven skaffet plakater fra tidligere koncerter i Horsens og hængt dem op i vinduespartiet af et tomt butikslokale.

De 15 Hollywood-sten og de øvrige tiltag afsløres den 22. marts kl. 15:30 i Graven, hvor pressen er velkommen. Til afsløringen deltager bl.a. borgmester Peter Sørensen, lokale erhvervsdrivende, en række sponsorer og rockstjernen Ken Hammer.

17 aktører bag 30 sten

17 forskellige aktører står bag de nu i alt 30 Hollywood-sten:

Horsens & Friends, M+ Ejendomme, Jagtbar, Bar Rolig, Kokomo, Horsens Ny Teater, Cashpoint Sportsbar, Horsens Folkeblads Fond, Is-kagen, Corfitz, Jens Karstensen A/S, Jørgen Schou, Nordicals, Bytorvet Horsens, Nybolig Horsens, FÆNGSLET og Horsens Kommune. 

Fakta om BID-samarbejdet

Samarbejdet i Graven er et såkaldt BID-samarbejde (Business Improvement District), som er en frivillig samarbejdsmodel. Her er butikker, spisesteder, ejendomsejere, City Horsens, Horsens Kommune m.fl. gået sammen for at styrke detailhandlen og aktiviteterne i gaden.

Hvis man vil være sponsor for en Hollywood-sten, kan man kontakte Jeppe Keller, leder af erhverv og turisme i Horsens Kommune, på erhvervskontakt@horsens.dk.

Kilde: Horsens Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.